Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cu două minute înainte de final Stăncioiu a tranşat partida în favoarea brăilenilor

Lidera seriei întâi şi-a respectat blazonul şi nu i-a acordat nicio şansă adversarei sale, Pambac Bacău, în această rundă, deşi aceasta avea nevoie de o remiză ca să se poată considera salvată de la retrogradare.

CF Brăila putea conduce chiar cu 3-0 la pauză dacă Bucă, Panait sau Iosofache nu tratau cu seninătate ocaziile create de colegii lor.

Golgeterul Nelu Bucă în loc să pună latul, pentru a îndeplini o simplă formalitate, a şutat în forţă şi l-a ţintit pe portarul advers, colegul lui din avanposturi l-a imitat puţin mai târziu, iar Iosofache a şutat la colţul lung, însă mingea a trecut pe lângă ţintă.

Aceiaşi fotbalişti, cărora li s-a mai adăugat şi Stăncioiu, s-au jucat cu nervii antrenorului Daniel Timofte şi în repriza a doua, cu menţiunea că ultimul s-a aflat faţă în faţă doar cu portarul gazdelor.

Fiecare echipă a marcat câte un gol, însă de fiecare dată, corect, arbitrul de centru le-a anulat reuşitele pe motiv de ofsaid. Pambac a reuşit să trimită mingea în poarta lui Anton în minutul 18, iar pentru brăileni aceeaşi situaţie s-a petrecut cu şapte minute înainte de finalul partidei, autorul golului anulat fiind Bucă. Când mai erau două minute de joc, CF Brăila a iniţiat un contraatac în urma căruia a obţinut o lovitură liberă la marginea careului advers, iar Stăncioiu a trimis direct mingea în plasa porţii adverse, aproape de vinclu, un gol de trei puncte în urma căruia  formaţia brăileană mai face un pas spre eşalonul secund al fotbalului românesc.

Mulţumite până în minutul 88 de remiza care se contura, gazdele au răbufnit după gol şi i-au ameninţat pe arbitrii întâlnirii. Ba chiar, din surse aflate la faţa locului, se pare că brigada formată din Marius Bocăneală, Lucian Lupoae şi Laszlo-Imre Bucsi a trebuit să mai stea aproape două ore la cabine pentru a scăpa de furia spectatorilor locali.

După această rundă, CF Brăila a acumulat 69 de puncte, cu 11 mai mult decât ocupanta locului secund, Petrotub Roman, iar CS Panciu ocupă locul al treilea cu 57 de puncte.

CF Brăila: Anton - Moldoveanu, Olenic, Gurguiatu, Necoară - Pungă (min. 79: cazan), Iosofache, Pânzaru (min. 78: Badea), N'Digwe - Bucă, Panait (min. 46: Stăncioiu).
Categorie articol: 

Comentarii