Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cu ce se mai “servesc” hoţii de prin supermarketuri? Alimente, cafea şi ... vitamine

• trei brăileni au luat produsele de rafturi şi voiau să treacă de casele de marcat, fără a da vreun ban, însă agenţii de pază i-au oprit

 

Trei brăileni care au mers la supermarket şi au sustras diverse produse de raft sunt acum cercetaţi penal.

La data de 10 februarie, ora 16.20, agentul de pază care îşi desfăşura serviciul în incinta unui supermarket din municipiu a sesizat la poliţie faptul că o persoană a sustras produse din magazin. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de ordine publică, care a identificat persoana respectivă, un bărbat de 38 de ani, care ar fi sustras produse alimentare de pe rafturile unităţii. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt. Bunurile sustrase, în valoare de aproape 45 lei, au fost restituite unităţii păgubite.

În ziua de 11 februarie, alţi doi bărbaţi puşi pe furat au picat în plasa poliţiştilor.

Agentul de pază din cadrul aceluiaşi supermarket a semnalat faptul că a surprins două persoane care au trecut de casele de marcat fără să achite contravaloarea unor produse. Poliţiştii au identificat persoanele în cauză, fiind vorba despre doi brăileni, cu vârste de 47 şi, respectiv, 59 de ani. Aceştia au sustras cafea şi flacoane cu vitamine. Prejudiciul creat era de circa 50 lei, dar fost recuperat, iar bărbaţii sunt cercetaţi pentru furt.
Categorie articol: 

Comentarii