Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cu alcoolul în nas la volan

în week-end, doi brăileni s-au cinstit cu alcool şi apoi au dat o tură cu maşina, numai că poliţiştii le-au ieşit în cale

 

S-au urcat băuţi la volan şi au încasat dosare penale. La data de 4 mai, în jurul orei 16.00, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier l-au oprit în trafic pe un bărbat de 45 de ani, din comuna Victoria, în timp ce conducea un vehicul pe DJ 203.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,62 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01.00, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică l-au oprit în trafic pentru control pe un tânăr de 26 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autovehicul pe raza municipiului.

Cel aflat la volan a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,59 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge.

Pe numele celor doi şoferi au fost întocmite dosare penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.
Categorie articol: 

Comentarii