Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cuţitarul de pe Calea Galaţi, la judecată

dosarul în care inculpatul Nicolau Marian este acuzat de infracţiunea de tentativă de omor a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Brăila, în data de 21 decembrie • procurorii l-au trimis în judecată pe bărbatul de 43 de ani care l-a înjunghiat cu cuţitul în abdomen pe un tânăr, la sfârşitul lui august, pe Calea Galaţi

 

Inculpatul Nicolau Marian a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor. În vara acestui an, bărbatul de 43 de ani l-a înjunghiat pe un tânăr în cartier Vidin.

Dosarul a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Brăila la data de 21 decembrie, însă deocamdată nu s-a stabilit vreun termen de judecată. Oricum, după cum se arată pe site-ul instanţei, în cauză inculpatul a invocat unele excepţii şi speră să scape de proces.

În luna august, brăileanul Nicolau Marian a comis atacul sângeros. La data de 30 august, ora 21.00, poliţiştii brăileni au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr a fost înjunghiat cu un cuţit în abdomen pe Calea Galaţi. Persoana vătămată, în vârstă de 22 de ani, a fost internată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiindu-i pusă viaţa în primejdie. La scurt timp, poliţiştii l-au prins pe bărbatul de 43 de ani, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la sediul Poliţiei. El s-a ales cu dosar penal pentru tentativă de omor, fiind dus la arest. Măsura arestului a fost prelungită ulterior, iar inculpatul a încercat în zadar să scape. Ultima oară, judecătorii Tribunalului Brăila au respins cererea inculpatului de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu ca nefondată. Zilele acestea, instanţa urmează să decidă dacă inculpatul Nicolau va petrece şi Revelionul în spatele gratiilor.
Categorie articol: 

Comentarii