Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cuţitar încătuşat în ziua de Sfântul Gheorghe

• suspectul, în vârstă de 27 de ani, aste cercetat pentru trei infracţiuni: lovire, ameninţare şi port ilegal de obiecte periculoase

 

Brăilean lovit fără motiv şi ameninţat cu ditamai cuţitul, chiar în ziua de Sfântul Gheorghe.

“În ziua de duminică, 23 aprilie, la ora 13:00, ofiţerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila a fost sesizat de către un brăilean în vârstă de 27 de ani, cu privire la faptul că a fost lovit cu pumnul şi ameninţat cu un cuţit, de către o persoană necunoscută. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii, împreună cu persoana reclamantă, au procedat la căutarea agresorului în zona în care a fost comisă fapta”, pricizează surse din cadrul Biroului de Presă al IPJ Brăila.

Suspectul a fost depistat undeva la intersecţia străzii 1 Decembrie 1918 cu Bulevardul Independenţei. Imediat ce a observat patrula de poliţie, cuţitarul a dat bir cu fugiţii, fiind urmărit, prins şi imobilizat la intersecţia străzii Plevna cu strada Ipoteşti. În apropiere, poliţiştii au găsit un ditamai cuţitul, lung de 38 de centimetri, pe care suspectul l-a aruncat în momentul în care era fugărit de oamenii legii. 

“Persoana respectivă a fost legitimată, fiind vorba despre un brăilean în vârstă de 27 de ani. Acesta a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Brăila, în vederea continuării cercetărilor. Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi port ilegal de obiecte periculoase, iar cuţitul a fost ridicat de poliţişti, în vederea continuării cercetărilor”, a mai precizat sursa citată.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii