Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CSO Ianca a incheiat campionatul pe primul loc

In week-endul trecut s-a derulat ultima etapa a returului Ligii a IV-a, iar la finalul ei s-a decis echipa care va participa la barajul de promovare in cel de al treilea esalon fotbalistic al tarii.
Partida in urma careia s-a stabilit cistigatoarea campionatului s-a derulat la Ianca intre concitadinele Viitorul si CSO. Firesc, Viitorul nu avea cum sa-i puna bete in roate colegei de esalon, iar CSO s-a impus la limita, 1-0, in urma golului marcat de Gabriel Baciru in minutul 58 si a obtinut biletele pentru baraj.
In meciul de baraj, CSO Ianca va intilni cistigatoarea campionatului din judetul Bacau, meciul urmind a se disputa la Focsani.
Vointa Visani a reusit sa incheie sezonul cu o victorie la scor, 4-0 in deplasare la Comagrim Dudesti, golurile invingatorilor fiind marcate de Lupu (min. 20), Naziru (min. 66, 79) si Catalin Butiseaca (min. 89).
Una dintre echipele cu pretentii din acest esalon, FC Urleasca, a pierdut la limita la una dintre codasele campionatului, Victoria Dedulesti, dupa ce la pauza a condus cu 1-0, in urma golului marcat de Manuel Pirliteanu. In partea a doua a meciului gazdele au fost mai insistente, au egalat prin Costel Soare in minutul 61 si au obtinut toate punctele in chiar ultimul minut de joc al partidei, gratie golului inscris de Robert Brasoveanu.
In ultimul meci al etapei SC Adevarat si Vointa Gaiseanca au incheiat partida nedecis, 1-1. Gazdele au deschis scorul prin Banica, iar oaspetii au restabilit egalitatea cu cinci minute inainte de finalul primei reprize, prin Ionel Bratosin.
Podiumul la finalul campionatului Ligii a IV-a are urmatoarea configuratie: 1. CSO Ianca 58 puncte, 2. Victoria Traian 58 puncte, 3. Eldomir Viziru 48 puncte.

Rezultatele inregistrate in ultima etapa:
Viitorul Ianca - CSO Ianca 0-1
Comagrim Dudesti - Vointa Visani 0-4
Eldomir Viziru - Victoria Traian 0-3 neprezentare
Avintul Ciresu - CS Faurei 1-0
Victoria Dedulesti - FC Urleasca 2-1
SC Adevarat - Vointa Gaiseanca 1-1

Rezultatele inregistrate in Campionatul judetean:
Seria I
FC Steaua Braila - Unirea Maxineni 5-1
Romgal Romanu - Dacia Bertesti 2-2
Unirea Tricolor Scortaru Vechi - Rompas Vadeni 1-0
Dunarea Tichilesti - Recolta Tufesti 4-1
Pandurii Tudor Vladimirescu - Stanriz Stancuta 2-3
Avintul Chiscani - Spicul Rimnicelu 2-1
Soimii Unirea - Infratirea Gemenele 5-2

Seria aII-a
Vointa Baraganu - AS Jirlau 3-3
Vointa Faurei Sat - Recolta Ciocile 1-2
Unirea Gradistea - AS Bordei Verde 2-2
Viitorul Galbenu - Vointa Plopu 8-1
Steaua Satuc - Steaua Perisoru 3-1
Spicul Zavoaia - Vointa Sutesti 4-5
Categorie articol: 

Comentarii