Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CSM-ul a infiintat o sectie de box la Viziru

In urma cu doua luni de zile, Clubul Sportiv Municipal, cu acordul Primariei Viziru a creat o sectie de box in aceasta comuna, selectia si pregatirea viitorilor performeri fiind asigurata de catre medaliatul olimpic cu bronz, Costica Dafinoiu.
Sala se afla chiar in mijlocul comunei si a fost deja dotata cu perne si saci de box, dar si cu un ring, in care micutii sportivi invata tainele "scrimei" cu manusi. In prezent la aceasta sectie de box se pregatesc in jur de 35 de copii de diferite virste, multi dintre ei avind aptitudini reale pentru a face performanta.
"Multe cluburi din tara au incercat si incearca sa racoleze copii din judetul nostru pentru diferite discipline sportive, de aceea am luat hotarirea de a infiinta si noi sectii in mediul urban, bineinteles numai acolo unde avem si sprijin din partea conducerii locale. Acum doua luni, impreuna cu primarul din Viziru, Victor Doaga, am creat o cocheta sala de box si eforturile noastre au fost rasplatite, foarte multi copii au venit la selectie si in jur de 35 dintre ei au fost opriti. Pentru ca am vazut ca exista materia prima, de la 1 septembrie vom infiinta la Viziru si o sectie de atletism la care vor activa doi antrenori, Irina Roata si Anamaria Caragata", a declarat Tinca Amza, directoarea CSM-ului.
Sursa citata a mai mentionat ca in atentia clubului mai exista citeva comune in care, cit de curind, vor fi infiintate sectii de box si in functie de cerinte, se va acorda sprijin si pentru derularea altor activitati sportive.
Categorie articol: 

Comentarii