Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CSM Roman s-a retras din campionat şi HC Dunărea stă în etapa a 8-a

• formaţia brăileană se pregăteşte pentru partida cu Măgura Cisnădie care va avea loc luni, 5 noiembrie, de la ora 17.30, în Sala Polivalentă • meciul de luni va fi condus de Harabagiu şi Stănescu • doi arbitri recuzaţi de de clubul brăilean, în 2017, după meciul HC Zalău - HC Dunărea  

 

Astăzi, HC Dunărea trebuia să joace la CSM Roman însă partida programată în etapa a 8-a a Ligii Florilor nu va mai avea loc deoarece formaţia din Roman s-a retras din campionat. În aceste condiţii, pentru că turul nu s-a încheiat, toate rezultatele echipelor care au jucat cu formaţia din Roman se anulează.

HC Dunărea nu mai face această deplasare destul de lungă, iar jucătoarele brăilene se pregătesc deja pentru următorul meci, cel cu Măgura Cisnădie, din etapa a 9-a, care va avea  loc luni, 5 noiembrie, de la ora 17.30, în Sala Polivalentă.

Privită prin prisma poziţiilor deţinute în clasament, locul al 12-lea echipa gazdă, al 4-lea, cea vizitatoare, se anunţă o partidă extrem de dificilă pentru echipa pregătită de Aurelian Roşca.

Meciul de luni dintre HC Dunărea Brăila şi Măgura Cisnădie va fi arbitrat de Robert Harabagiu şi Silviu Stănescu din Moreni. Doi arbitri împotriva cărora, la începutul anului trecut, clubul de handbal brăilean a făcut un memoriu la FRH acuzându- de calitatea la derby-ul HC Zalău – HC Dunărea. “Brigada de arbitri a influenţat rezultatul partidei”, ne-a declarat atunci directorul executiv Dragoş Chiriţă.

Vă reamintim că, în primele zile ale lunii martie 2017, după partida pierdută la HC Zalău, conducerea echipei HC Dunărea a înaintat un memoriu către Federaţia Română de Handbal prin care a contestat calitatea prestaţiei celor doi arbitri, Robert Harabagiu şi Silviu Stănescu din Moreni. Mai precis, clubul de handbal brăilean a enumerat greşelile flagrante pe care, intenţionat sau nu, cei doi abitri le-au făcut în acest joc derby împotriva echipei brăilene şi a cerut  forului de la Bucureşti să nu-i mai delege pe aceştia la meciurile echipei HC Dunărea până la finalul acelui sezon competiţional, dar nici în campionatul următor.

Iar FRH se pare că nu a ţinut cont de acel memoriu şi i-a delegat pe cei doi arbitri la un meci foarte important al formaţiei brăilene.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii