Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CSM-LPS Brăila a încheiat turneul semifinal de minivolei pe locul al treilea

• primele două clasate, CSM B Bucureşti şi CSS Botoşani, s-au calificat pentru turneul final

 

În weekend-ul trecut, în sala de jocuri de la CSM Brăila a avut loc un turneu semifinal de minivolei fete, competiţie la care, în afară de clubul organizator, CSM-LPS Brăila, au participat alte cinci formaţii şi anume, CSM B Bucureşti, Sport Plus Brăila, CSS Botoşani, CTF Mihai I Bucureşti, CSS Focşani.

În prima zi a competiţiei, CSM-LPS Brăila a pierdut cu 3-0 meciul cu CSS Botoşani, apoi s-a impus cu 3-1 în partida cu CSS Focşani. Sâmbătă, echipa brăileană pregătită de profesorul Cornel Munteanu a fost învinsă cu 3-1 de formaţia care avea să câştige turneul de la Brăila, CSM B Bucureşti, iar după-amiază a dispus cu 3-0 de CTF Mihai I Bucureşti.

Duminică, CSM-LPS Brăila a câştigat cu 3-0 derby-ul local cu Sport Plus şi a încheiat competiţia pe locul al treilea. Primele două clasate, CSM B Bucureşti şi CSS Botoşani s-au calificat la etapa finală a Campionatului Naţional de minivolei. Sport Plus Brăila a câştigat cu 3-2 meciul cu CSS Focşani.

“Am fost foarte aproape de o performanţă notabilă, dar şi aşa consider că ne-am îndeplinit obiectivul. Fetele au căpătat experienţă, pentru că au jucat cu echipe bune, cu tradiţie în voleiul românesc. În campionatul următor ne vom putea propune un obiectiv mai pretenţios”, ne-a declarat profesorul  Cornel Munteanu.

Clasamentul final al turneului de la Brăila: 1 CSM B Bucureşti  15 puncte, 2 CSS Botoşani 11 puncte, 3 CSM LPS Brăila 9 puncte, 4 CTF Mihai I  Bucureşti 6 puncte, CSS Focşani  6 puncte, Sport Plus Brăila 2 puncte.

Lotul echipei CSM-LPS Brăila pregătit de profesorul Cornel Munteanu a avut în componenţă următoarele jucătoare: Alexia Ispas, Crina Fromea, Ana Vâlcea, Maria Neacşu, Maria Batâr, Alexandra Ficiu, Daria Loghin, Irina Despa, Iuliana Turlacu, Veronica Boabeş, Natalia Hariga, Diana Lupescu, Briana Băjenaru.
Categorie articol: 

Comentarii