Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CSM Brăila a cucerit 7 medalii în primele zile ale naţionalelor de kaiac canoe

• clubul brăilean a obţinut 6 medalii la cadeţi şi juniori II, una de aur, 3 de agint şi 2 de bronz • George Ene şi Robert Calaver sunt campioni naţionali la kaiac 2 – 1000 m juniori I

 

Debut cu dreptul pentru reprezentanţii secţiei de kaiac canoe la Campionatele Naţionale de la Bascov. Sportivii brăileni pregătiţi de antrenoarea emerită Florentina Ion au cucerit 6 medalii la cadeţi şi juniori II, iar în prima zi a naţionalelor rezervate juniorilor I, gruparea sportivă brăileană a mai obţinut un titlu naţional.

La prima competiţie, cea rezervată cadeţilor şi juniorilor II, CSM Brăila a obţinut o medalie de aur la kaiac 4 – 1000 m cadeţi, prin Ionuţ Lungu, Alexandru Necula, Ionuţ Ghenov, Andy Buja.

Vicecampioni naţionali au devenit Vlad Olteanu la kaiac 1 – 1000 m juniori II, Dragoş Ivan, Flavius Urse, Alexandru Andrianof, Matei Ion la kaiac 4 – 1000 m cadeţi şi gemenii Alexandru Diţă, Andrei Diţă, la canoe 2 – 1000 m cadeţi.

Maria Mocanu a cucerit două medalii de bronz: brăileanca s-a clasat pe locul al treilea la canoe 1 – 500 m şi la canoe 1 – 200 m.

În prima zi a Campionatului Naţional de kaiac canoe pentru juniori I, George Ene şi Robert Calaver au devenit campioni naţionali în proba de kaiac 2 – 1000 m.

“Suntem abia la începutul competiţiilor naţionale care se desfăşoară în această perioadă la Bascov şi pot spune că suntem aproape în grafic. La cadeţi şi juniori II am obţinut 6 medalii, una de aur, trei de argint şi două de bronz. Mă aşteptam la un loc pe podium şi de la echipajul de kaiac 4 juniori II, dar în această probă a fost o concurenţă acerbă la podium. Ene şi Calaver au confirmat aşteptările, ne pregătim în continuare cu mare atenţie pentru concursurile care urmează”, ne-a declarat antrenoarea Florentina Ion.
Categorie articol: 

Comentarii