Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CSM Brăila are un nou director

• prin ordin de ministru, din 24 iunie, Claudiu Pisică conduce cel mai mare club de seniori din Brăila

 

De luni, 24 iunie, Claudiu Pisică este noul director al Clubului Sportiv Municipal Brăila. După o scurtă perioadă în care a fost condus de un director interimar, în persoana antrenorului Cristian Bălan, CSM Brăila are director numit prin ordin de ministru. Este vorba despre Claudiu Pisică, de 32 de ani, absolvent al Universitatăţii Transilvania Braşov, promoţia 2009.

Noul director a activat din vara lui 2017 şi până la acest moment la HC Dunărea. La data la care s-a angajat la clubul de handbal acesta traversa o perioadă foarte grea din punct de vedere financiar, dar prin activitatea sa, coroborată cu cea a preşedintelului, George Caranica, au reuşit împreună să menţină un echilibru, în cadrul echipei din Liga Florilor, până la momentul deblocării situaţiei financiare. Prin atragerea unor foduri din surse private, pentru că la acea vreme Curtea de Conturi blocase finanţările de la Consiliul Judeţean şi Primărie, s-au realizat trasnsferuri iar cu acel lot HC Dunărea a reuşit să devină o echipă competitivă, dacă ţinem cont de faptul că în acel an, echipa pregătită de Florentin Pera, a cucerit medalia de bronz în Cupa României. Asta contrar unora care o considerau că acela va fi ultimul an al existenţei clubului de la Dunăre.

La HC Dunărea, Claudiu Pisică a participat la managementul clubului şi la strângerea de fonduri private, lucru pe care va trebui să-l realizeze şi în noua sa calitate de director al CSM Brăila.

“Sunt onorat şi fericit pentru şansa care mi s-a oferit. Ţin să precizez că în decursul perioadei petrecute la HC Dunărea Brăila am acumulat o experienţă destul de mare în ceea ce priveşte managementul unui club dar şi organizarea şi buna desfăşurare a unor competiţii sau activităţi. Preiau o funcţie cu mari responsabilităţi, un club cu multe secţii şi cu rezultate remarcabile, iar acest lucru mă ambitionează sa realizez obiective şi mai mari şi să formez la CSM Brăila, împreună cu antrenorii de acolo, o echipă care să aibă o viziune benefică pentru sportul brăilean”, ne-a declarat Mihai Claudiu Pisică.

 

Doi dintre antrenorii cu care a colaborat, Florentin Pera, respectiv Aurelian Roşca, l-au recomnadat ca pe un bun manager.

“La prima discuţie pe care am avut-o cu cei din conducerea clubului despre o eventuală colaborare în viitor am întâlnit oameni deschişi cu care am putut comunica şi cu care am avut o colaborare foarte bună. Când am luat decizia să vin la Brăila am venit şi datorită lor şi împreună am realizat lucruri frumoase. Ţin să îl felicit pe Claudiu pentru noua funcţie pe care o deţine şi sunt convins de faptul că va implementa idei noi şi la CSM Brăila şi ca rezultatele nu vor intârzia să apară”, a punctat Aurelian Roşca.

“În sezonul petrecut la Dunărea Brăila pot spune fără reţineri că împreună cu cei din conducere şi cu întreaga echipă am făcut tot posibilul ca lucrurile să meargă bine în club şi echipa să aibă rezultate. Din punct de vedere al managementului în club, Claudiu Pisică s-a implicat în atragerea finanţărilor şi a reuşit să aducă bani din privat. Consider că experienţa dobandită la HC Dunărea îl va ajuta foarte mult.  A acumulat cunoştinţe ample şi poate să le implementeze cu succes în cadrul clubului, în vederea realizării obiectivelor de performanţă”, a spus antrenorul Florentin Pera.
Categorie articol: 

Comentarii