Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CS Ovidiu este lidera a seriei a II-a

In prima etapa a Ligii a III-a, in seria a II-a s-au consemnat cinci victorii ale gazdelor si patru ale formatiilor vizitatoare.
Scorul rundei l-a realizat CS Ovidiu, 8-0, in disputa cu ceea ce a mai ramas din fosta FCM Cimpina. Sapte dintre cei zece jucatori de cimp ai dobrogenilor si-au trecut numele pe lista marcatorilor, cei mai cunoscuti fiind Agafitei, care a realizat o dubla si Curumi. CS Ovidiu este prima lidera a seriei a II-a, urmatoarea pozitie fiind detinuta de Farul II Constanta, grupare care a realizat un sec 7-0 in fata unei umbre a ceea ce a fost in urma cu doua editii, Viitorul Insuratei.
Practic, Farul II s-a reconstituit abia cu doua zile inaintea startului actualei editii de campionat, insa a demonstrat ca jucatorii pe care i-a legitimat in pripa au valoare. De partea cealalta formatia din Insuratei pare inca de pe acum una dintre echipele condamnate la retrogradare, valoarea ei fiind net inferioara celor din sezoanele anterioare.
In schimb, echipa fanion a orasului Braila a debutat cu dreptul in noul sezon. Elevii lui Mihai Ciobanu s-au impus cu 1-0 la Callatis, insa cu toate acestea nu au avut liber decit duminica. Brailenii au efectuat simbata un antrenament de refacere, iar luni Mihai Ciobanu a programat doua sedinte de pregatire.
"Avem o echipa tinara, fara experienta competitionala si de aceea nu ne putem permite sa ne relaxam prea mult. Facem parte dintr-o serie grea, avem un obiectiv pretentios si de aceea tot timpul trebuie sa fim in masura sa trecem peste obstacolele care vor urma si sa scoatem, daca se poate, de la fiecare joc, profit maxim", a declarat Mihai Ciobanu.
Tot cu 1-0 s-a impus nou promovata Sageata Stejaru in fata echipei Steaua II Bucuresti.
Victorii concludente au mai obtinut pe teren propriu satelitul Rapidului, dar si Dunarea Calarasi, o alta pretendenta cu sanse mari la promovarea in Liga a II-a.
FC Unirea 2004 Slobozia si Rocar s-au impus cu acelasi scor, 4-1 in disputele din deplasare cu CS Eforie si respectiv, Inter-Gaz Bucuresti.

Rezultatele inregistrate in seria a II-a:
CS Ovidiu - FCM Cimpina 8-0
CS Eforie - FC Unirea 2004 Slobozia 1-4
Dunarea Calarasi - CSM Medgidia 3-0
Callatis Mangalia - CF Braila 0-1
Inter-Gaz Bucuresti - Rocar Bucuresti 1-4
FC Rapid II - Politehnica Galati 4-1
CS Navodari - Portul Constanta 0-1
Farul II Constanta - Viitorul Insuratei 7-0
Sageata Stejaru - Steaua II Bucuresti 1-0
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii