Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CS Otopeni a pierdut si in etapa a saptea

Fundasul central, Laurentiu Ivan, a fost singurul jucator brailean care a evoluat in week-end-ul trecut in Liga I. Ivan a fost integralist la CS Otopeni in partida pe care trupa lui Marian Bucurescu a pierdut-o cu 1-2 tot in fata unei nou promovate, FC Arges.
Portarul Cristian Haisan nu a fost nici macar rezerva la FC Vaslui in partida pe care jucatorii pregatiti de Viorel Hizo au pierdut-o de asemenea, tot cu 1-2, in propriul fieff, in fata "ciinilor rosii".
Banel Nicolita si-a reluat abia vinerea trecuta antrenamentele, dupa entorsa suferita inaintea meciului nationalei Romaniei cu Lituania. Lacatus nici macar nu l-a inclus pe Jardel in lotul echipei Steaua pentru jocul de la Constanta, pentru ca mijlocasul stelist este suspendat pentru meciul cu Bayern.
Trei jucatori braileni au evoluat si in etapa a cincea a Ligii a II-a.
Cel mai fericit dintre toti a fost Viorel Gheorghe. Virful de atac al echipei Prefab Modelu a deschis scorul in minutul 19, pentru formatia sa in partida pe care trupa lui Marian Duna a cistigat-o la limita, cu 3-2 in fata nou promovatei FC Snagov.
Tot integralist a fost si Emil Cristian la Dunarea, in meciul cistigat de galateni cu 4-0 pe teren propriu in fata celor de la Petrolul Ploiesti.
Pe Balaban l-a urmarit insa ghinionul. Mijlocasul de la FC Botosani s-a accidentat inca din minutul 10 si a fost inlocuit de Leo Grozavu cu Nicodim, insa botosenenii au scos o remiza, 1-1 pe terenul satelitului "ciinilor rosii", Dinamo Bucuresti II.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii