Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CS Marţial Budo organizează naţionalele de karate tradiţional ale copiilor

Ediţia 2011 a Campionatului Naţional de karate tradiţional pentru copii se va desfăşura în sala de jocuri a Clubului Sportiv Municipal din Brăila, în perioada 28-30 octombrie.
Numărul mare de adepţi ai acestei discipline sportive a făcut ca la competiţia organizată de clubul CS Marţial Budo Brăila să se înscrie deja peste 250 de karateka, reprezentând 15 cluburi din ţară.
Gazda concursului va fi reprezentată de 28 de karateka, la care se vor adăuga şi 8 sportivi ai secţiei de karate din Făurei.
Competiţia propriu-zisă va avea loc sâmbătă şi duminică, începând cu ora 09.30, probele la care vor participa sportivii fiind cele de kata, kumite, en-bu, kata echipe şi kumite echipe.
"Pe criza aceasta financiară am găsit sprijin la DJST, dar şi la oameni de sport care să susţină financiar această competiţie. Toate problemele organizatorice au fost rezolvate de preşedintele FR Şah, Constantin Dumitriu, am primit sprijin de la deputatul Mihai Tudose şi, nu în ultimul rând, de la părinţii copiilor care vor concura. Toţi copiii noştri s-au pregătit temeinic şi au şanse la medalii. Sper să iasă totul foarte bine, atât din punct de vedere organizatoric, cât şi din cel al rezultatelor", a declarat sensei Floricica Pricob, antrenoarea clubului brăilean.
Categorie articol: 

Comentarii