Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CS Impact s-a clasat pe locul al treilea la "Cupa Mures"

Prima editie a "Cupei Mures" la copii si cadeti s-a desfasurat in sala de sport a Liceului cu Program Sportiv "Szasz Adalbert" din Tirgu Mures si a reunit la start sportivi legitimati la 7 cluburi din tara, afiliate la Federatia Romana de Taekwondo WTF.
Clubul Sportiv Impact a participat cu un lot compus din 15 sportivi, insotiti de Mihaela Patroaica, presedintele si instructorul gruparii brailene, iar rezultatele au fost foarte bune.
La copii 1, categ. 35 kg victoria i-a revenit braileanului Alexandru Stamate, iar locul al doilea a fost adjudecat de colegului lui, Cristian Coman.
Cadetii au obtinut si mai multe clasari pe podium. La categ. 45 kg concursul a fost cistigat de Florin Purcarea si tot la aceasta categorie de virsta alti cinci sportivi braileani au ocupat pozitia a doua, George Musat, la categ. 33 kg, Alexandru Stanila, la categ. 53 kg, Mihai Lazar, la categ. 61 kg, Cosmin Rusu, la categ. 65 kg
si Vlad Dita, la categ. ^ 65 kg, in timp ce colegii lor, Claudiu Vasilache, la categ. -41 kg si Florin Caplea, la categ. 53 kg s-au clasat pe locul al treilea.
La cadeti 2, CS Impact a obtinut doua locuri doi prin Simina Custura la categ. -30 kg si Alexandru Cotet la categ. -35 kg.
"N-am contabilizat doar medalii la individual, ci si sase cupe, dintre care cea mai importanta este aceea atribuita pentru locul al treilea in clasamentul general pe cluburi. A fost, in opinia mea, o reusita de natura sa ne motiveze pe viitor,a declarat la revenirea la Braila, Mihaela Patroaica, presedintele si instructorul CS Impact Braila.
Competitia de la Tg. Mures a fost organizata de Federatia Romana de Taekwondo WTF si Clubul Taekwondo Mures.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii