Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CS Faurei a cistigat cu 3-1 amicalul cu Victoria Gheorghe Lazar, lidera Diviziei D din judetul Ilfov

Pentru ca au inceput pregatirile putin mai tirziu, CS Faurei cauta acum sa recupereze timpul pierdut prin antrenamente si meciuri de verificare.
Simbata, echipa din Faurei a intilnit pe teren propriu lidera Diviziei D din judetul Ilfov, Victoria Gheorghe Lazar, formatie intarita in aceasta iarna cu o serie de jucatori "disponibilizati" de catre divizionara C, Unirea Slobozia.
Antrenorul Iacob Carst a inceput partida cu Nicolita - Musat, Stefanita, Vasile, Stanciu - Tanase, Lupascu, Dumitru, Craciunescu - Barus, Bejan.
Contrar cursului jocului, la o greseala a defensivei gazdelor, Victoria a deschis scorul insa pina la pauza s-a restabilit egalitatea, dar tot un jucator al oaspetilor a fost cel care a introdus mingea in plasa.
In repriza a doua, pe linga numeroase ocazii ratate CS Faurei a reusit sa si inscrie de doua ori, prin Craciunescu si Mita.
In aceasta repriza CS Faurei a evoluat in formula: Leca - Vasilache, Tandalache, Fratila, Stanciu - Carp, Craciunescu, Mita, Calatoaie - Anghelina, Barus.
"Am cautat sa folosim cit mai multi juniori pentru a-i roda inaintea unui retur foarte solicitant pentru noi, in care trebuie sa facem imposibilul pentru a ne salva de la retrogradare. Sper sa mai facem si citeva achizitii pentru ca marea majoritate a formatiilor din seria noastra si-au luat astfel de masuri, iar daca le vom concretiza sarcina noastra in campionat va fi mai usoara" a declarat la finalul meciului Iacob Carst.
Miercuri, formatia din Faurei are programata o noua partida de verificare cu Hidro Metalcord Buzau.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii