Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CS Făurei se întărește cu fotbaliști care au jucat în Liga a III-a

* se zvonește și despre o revenire a lui Bănel Nicoliță * Viitorul Ianca și Voința Vișani caută jucători în alte județe

 

Echipele fruntașe din Liga a IV-a a județului Brăila au demarat deja acțiunile pentru întărirea loturilor, însă campioană la acest calitol este CS Făurei. Președintele clubului din Făurei, Adrian Andrei a depus deja la AJF Brăila actele pentru a perfecta transferurile portarului George Tudor și ale jucătorilor de câmp, Alexandru Zărnescu și Ionuț Huțu, fotbaliști care, ultima dată, au evoluat în Liga a III-a la Sportul Chiscani. La capitolul zvonuri ar fi plecările a doi dintre foștii titulari, Iulian Bogoș și Adrian Moroșanu, care deja au fost prezenți la reunirea lotului Victoriei Traian. Însă conducerea clubului din Făurei nu a stat cu mâinile în sân și a reușit, se pare, să-și asigure serviciile a patru fotbaliști de la Viitorul Însurăței care nu mai au nevoie de nicio recomandare, Viorel Gheorghe, Baicu, Viorel Tănase și Cheleș. De asemenea, la Făurei se vorbește tot mai des despre o revenire în Liga a IV-a a lui Bănel Nicoliță.

“Bănel a discutat cu noi în ultima vreme și a lăsat să se înțeleagă că are câteva oferte din Liga întâi de la noi. Însă dacă acest lucru nu se va concretiza, va reveni la CS Făurei pentru a ne ajuta să promovăm în Liga a III-a”, ne-a informat unul dintre jucătorii echipei care a ținut însă să nu-i fie menționat numele.

Reporterii cotidianului Obiectiv Vocea Brăilei au încercat să afle mai multe amănunte despre aceste zvonuri însă nici președintele clubului CS Făurei și nici fostul internațional nu au răspuns la telefon.

Surse din cadrul echipei Voința Vișani susțin faptul că în această iarnă echipa se va întări cu jucători din județul Buzău. De asemenea, se zvonește că și Viitorul Ianca, liderul ligii a IV-a, este în tratative cu o serie de fotbaliști care evoluează în campionatele din județele limitrofe Brăilei.
Categorie articol: 

Comentarii