Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CS Făurei s-a reunit pe 8 februarie şi va continua în Liga a III-a

* “Singurul lucru clar este că vom continua să evoluăm în acest eşalon fotbalistic”, asigură primarul oraşului Făurei, Ionel Voinea

 

 

 

Am reuşit să aflăm primele veşti din tabăra echipei CS Făurei.

Conform informaţiilor oferite de Ionel Voinea, primarul oraşului Făurei, lotul formaţiei CS Făurei s-a reunit pe data de 8 februarie, iar în componenţă sunt cam aceeaşi jucători care au evoluat în turul campionatului 2020-2021. Cu acest prilej am aflat că deocamdată singura certitudine este că echipa nu se va retrage, ci va continua să activeze în Liga a III-a.

Nu ne retragem din Liga a III-a. Lotul s-a reunit cam în aceeaşi componenţă ca aceea din turul campionatului. Singurul lucru clar este că vom continua să evoluăm în acest eşalon fotbalistic. Ne chinuim să găsim sponsori. În afară de bugetul alocat de Primăria Făurei, trebuie să mai găsim soluţii şi pentru alte fonduri ca să ne descurcăm onorabil”, ne-a declarat Ionel Voinea, primarul oraşului Făurei.

Rugat să comenteze care au fost motivele în urma cărora CS Făurei a fost depunctată de Federaţia Română de Fotbal (FRF), sursa citată a spus că în momentul în care a aflat despre această datorie ea a fost plătită.

Am avut o datorie la Dacia Unirea după meciul din Cupa României despre care eu nu am ştiut. A fost o sumă mică pe care am achitat-o, dar după data fixată ca ultim termen de FRF. Repet, deocamdată prea multe detalii despre pregătiri sau meciuri amicale nu pot oferi. Cert este că vom continua în Liga a III-a şi că deocamdată ne antrenăm în condiţiile impuse de oficialităţi, din cauza pandemiei de coronavirus”, a mai spus Ionel Voinea.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii