Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CS Făurei s-a impus la pas, 4-0, în derby-ul de la Însurăţei

Bănel Nicoliţă a semnat ratarea campionatului şi fost asaltat pentru autografe şi poze • Dan Percă a deschis scorul cu un eurogol • rezultatele înregistrate în Liga a IV-a în etapa a 12-a

 

CS Făurei a început cu dreptul returul Ligii a IV-a, echipa manageriată de Bănel Nicoliţă s-a impus la pas, 4-0, în derby-ul de la Viitorul Însurăţei, iar dacă lidera a înscris de doar patru ori meritele sunt ale portarului Tudor care a avut cel puţin patru parade în poarta gazdelor. Tudor a reuşit să apere şi un penalty executat

de Teodor Bulancea în finalul partidei.

Meciul a început cu o ocazie a gazdelor irosită în minutul 9 de Mădălin Stan care a şutat imprecis de la 8 metri. CS Făurei a fost însă echipa care controlat ostilităţile în teren, dar Stelian Nicoliţă (min. 15) nu a profitat de pasa foarte bună a lui Mâţă. Un minut mai târziu, Dan Percă a recuperat mingea la 22 de metri şi a şutat imparabil în vinclul porţii apărate de Tudor. În minutul 23 S. Nicoliţă a ţintit bara. Presiunea la poarta gazdelor a crescut, iar în minutul 30, după o incursiune personală, Bardaş a dublat avantajul oaspeţilor. Cu trei minute înainte de finalul primei reprize Iulian Pungă a trimis mingea, de la doar 4 metri, peste transversala porţii lui Goicea. La trei minute de la reluare Georgel Pungă nu a reuşit să-l învingă pe Tudor. În minutul 57 Viitorul Însuţei a rămas în inferioritate numerică după ce Florin Ivan a primit direct cartonaşul roşu pentru o intrare violentă la Bardaş. Zece minute mai târziu, Bănel Nicoliţă a semnat ratarea campionatului. Fostul internaţional a intrat în careul gazdelor a şutat la portă, însă mingea a lovit bara, a trecut prin spatele portarului şi a lovit şi cealaltă bară, iar Tudor a scăpat fără gol. Pe lângă alte două trei ratări monumentale ale oaspeţilor, Georgel Pungă (min. 73) şi Stelian Nicoliţă (min. 80) au marcat, iar CS Făurei  a câştigat cu 4-0 la Însurăţei.

 

Viitorul Însurăţei: Tudor – M. Oprea, Cheleş, Movileanu, V. Ioan – M. Stan, Baicu  - Mucea, F. Ivan, I. Pungă - G. Oprea. Au mai jucat Antohe şi Moldoveanu.

CS Făurei: Goicea – Grozea, Poteraşu, Chirică, Bardaş - Mâţă (min. 78: T. Bulancea), Percă, B. Nicoliţă - G. Pungă, Vlad (min. 63: Gheţu), S. Nicoliţă.

 

Rezultatele înregistrate în etapa a 12-a:

Viitorul Însurăţei - CS Făurei 0-4

Victoria Cazasu - Dacia Unirea 2 Brăila 4-0

Voinţa Şuţeşti - Gloria Movila Miresii 2-2

Pandurii Tudor Vladimirescu - Victoria Traian 1-4

Viitorul Ianca - Voinţa Vişani 0-1
Categorie articol: 

Comentarii