Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CS Făurei s-a impus cu 3-2 la Recolta Gheorghe Doja

• echipa manageriată de Bănel Nicoliţă accede în etapa a 3-a a Cupei României • în această fază este posibil un nou duel judeţean Dacia Unirea – CS Făurei

 

În etapa a 3-a a Cupei României s-a calificat şi CS Făurei, formaţie care s-a impus cu 3-2, în deplasare la Recolta Gheorghe Doja.

Echipa manageriată de Bănel Nicoliţă a marcat de trei ori în repriza a doua prin Fineas Roată, după o centrare venită de la Stelian Nicoliţă, Ştefan Banu care a centrat în forţă şi mingea s-a oprit în plasa porţii gazdelor. Cel de-al treilea gol, cel al calificării, a fost înscris de Stelian Nicoliţă. Atacantul a primit o pasă de la Agache, a intrat în careu şi a şutat la colţul lung fără speranţe pentru portarul echipei gazdă.

Pentru Recolta Gheorghe Doja au înscris, tot în repriza a doua, Ovidiu Stroie (min. 33) şi Radu Andrei (min. 65).

Dacă FRF va împerechea echipele pentru etapa a 3-a a Cupei României, tot pe criterii geografice, este posibil un duel, tot la Însurăţei, între Dacia Unirea şi CS Făurei. 

CS Făurei: Popescu – Niţă, Banu, Apostol, Păduraru – M. Ion (min. 46: S. Nicoliţă), Dumitru (min. 46: B. Nicoliţă), Micu (min. 46: Savu), Roată -  Moldoveanu (min. 75: Agache), Lungoci.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii