Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CS Făurei a remizat, 1-1, acasă, cu CSM Focşani

• meciul a contat pentru etapa a 10-a • echipa manageriată de Bănel Nicoliţă va ocupa poziţia a 8-a până la primăvară

 

CS Făurei a încheiat la egalitate, 1-1, meciul cu CSM Focşani, din etapa a 10-a, prima a returului Ligii a III-a. Până la primăvară va ocupa locul al 8-lea în Seria a II-a.

Partida de la Făurei s-a disputat într-un ritm alert, dar fără mari ocazii de gol până în minutul 25 când Stelian Nicoliţă putea să-şi aducă echipa în avantaj, dar atacantul gazdelor a trimis mingea, cu capul, de la doar 3-4 metri, peste transversala porţii apărate de Apenciucesei. Replica CSM-ului a venit în minutul 28 însă Lemac a trimis mingea razant cu transversala. Până la pauză, oaspeţii au ajuns de mai multe ori în careul gazdelor dar jucătorii aflaţi la finalizare şi-au trecut numele doar pe lista ratărilor.

În repriza a doua s-a jucat în acelaşi ritm susţinut, în care totuşi CSM Focşani a fost superioară la capitolul posesie a mingei. Munteanu (min. 58) de la oaspeţi a ratat din 6 metri, iar în minutul 63 mingea şutată din lovitură liberă de Bănel Nicoliţă a trecut pe lângă poartă.

CS Făurei a fost la un pas de gol la şutul lui Lungoci dar tabela nu s-a modificat pentru că Apenciucesei a avut un reflex salvator pentru echipa sa. Portarul formaţiei vizitatoare a reuşit să degajeze mingea, cu piciorul, de pe linia porţii. CSM Focşani a revenit în atac şi în minutul 65 a deschis scorul prin Gorovei, care a şutat de la 20 de metri, iar mingea deviată de un jucător a poposit în plasa porţii apărate de Popescu. Portarul de la CS Făurei s-a opus apoi cu succes la şuturile lui Gorovei (min. 71) şi Vîlsan (min. 75).

Jucătorii de la CS Făurei a crezut în şansa lor şi cu cinci minute înainte de finalul partidei au reuşit să restabilească egalitatea prin Lungoci, după o pasă primită de la Stelian Nicoliţă. Un rezultat de egalitate echitabil după cum s-au derulat ostilităţile în teren în acest meci.

CS Făurei: Popescu – Niţă, Banu, B. Nicoliţă, Mocanu – M. Ion, Stoian, Comşa, Roată – S. Nicoliţă, Lungoci. Echipa din Făurei i-a mai avut trecuţi pe raportul de arbitraj Aurel Nicoliţă şi pe Munteanu dar niciunul dintre ei nu a intrat în teren.
Categorie articol: 

Comentarii