Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CS Făurei a remizat, 0-0, cu ACSM Olteniţa la debutul în Liga a III-a

• Stelian Nicoliţă a fost jucătorul meciului • ambele echipe şi-au trecut în cont câte o bară • “Ne-am dorit o victorie, dar şi egalul este bun la debutul în acest eşalon fotbalistic”, a declarat Bănel Nicoliţă

 

Echipa manageriată de Bănel Nicoliţă a obţinut o remiză, 0-0, cu ACSM Olteniţa, pe teren propriu,  la debutul în Liga a III-a. Prima repriză a fost controlată de gazde, care au avut în cont şi o bară, cea de a doua a fost echilibrată, cu un plus pe final pentru oaspeţi.

Putea fi 1-0 pentru CS Făurei în minutul 20 la şutul lui Stelian Nicoliţă însă portarul formaţiei vizitatoare a scos mingea de la vinclu. Echipa gazdă a continuat să dicteze ritmul partidei şi putea trece în avantaj la şutul lui Grozea dar portarul ACSM-ului a fost salvat de bara transversală.

În repriza a doua, Stelian Nicoliţă, de departe cel mai bun jucător de pe teren, a fost la un pas de o reuşită de efect, forfecă pe spate, însă mingea a fost reţinută, cu dificultate, de portarul formaţiei oaspete.

Treptat, ACSM Olteniţa a pus stăpânire pe mijlocul terenului şi cu 10 minute înainte de final atacantul oaspeţilor a ţintit transversala şi apoi mingea a ajuns în braţele portarului Tudor.

“Ne-am dorit o victorie şi, cu puţină şansă, o puteam obţine, pentru că în prima repriză am ratat trei mari ocazii de gol, dar pe final pot spune că am avut şi noroc la acea bară. Oricum şi egalul este bun la dubutul în acest eşalon fotbalistic. Am făcut acomodarea, acum vom aborda de pe alte poziţii partida de acasă cu CS Medgidia. Stelian Nicoliţă a fost cel mai bun jucător de pe teren dar o evoluţie bună au avut-o şi juniorii. Cloşcă a debutat la Liga a III-a, Mocanu şi Bordei au jucat bine, ei vor creşte treptat alături de jucătorii experimentaţi şi încet încet vom crea o echipă competitivă la Făurei”, ne-a declarat Bănel Nicoliţă.

 

CS Făurei: Tudor – Mocanu, Căldăraru, B. Nicoliţă, Bordei – Grozea, Mâţă, Percă (min. 78: Ndigwe), Cloşcă - Cristian (min. 65: Racoviţă), S. Nicoliţă.
Categorie articol: 

Comentarii