Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CS Făurei a pierdut la scor, 4-1, partida de la CSM Focşani

• până în minutul 80 scorul a fost egal, 1-1 • gazdele s-au desprins în câştigătoare în ultimele 9 minute

 

Formaţia manageriată de Bănel Nicoliţă, CS Făurei, a pierdut la scor, 4-1, pe terenul uneia dintre principalele candidate la câştigarea seriei, CSM Focşani. Însă victoria echipei gazdă s-a conturat abia în ultimele 9 minute ale timpului regulamentar de joc. Până în minutul 81 scorul a fost egal, 1-1.

Prima mare ocazie de gol a partidei a aparţinut echipei gazdă şi s-a derulat în minutul 33, când Preoteasa a şutat de la marginea careului mare iar mingea a lovit transversala porţii apărate de Popescu. Mingea a revenit în teren dar Ghenovici, de la doar 8 metri, l-a luat la ţintă pe portarul oaspeţilor.

Şi cum ocaziile se răzbună, în minutul 45, CS Făurei a deschis scorul prin Beniamin Micu. Bucuria oaspeţilor a fost, însă, de scurtă durată pentru că în primul minut de prelungire al primei reprize Negoiţă a marcat pentru gazde şi la pauză scorul a fost egal, 1-1.

CSM Focşani a dominat copios în repriza a doua însă golurile au venit abia în ultimele 9 minute. Alexandru Taciuc (min. 81) a adus-o pe CSM Focşani în avantaj iar la faza din minutul următor Valentin Ghenovici a marcat pentru 3-1. Scorul final, 4-1 pentru CSM Focşani, a fost stabilit de Sergiu Jurj în minutul 88.

CS Făurei: Popescu – Niţă, Agache, Banu, Micu (min. 86: Savu) - Păduraru, B. Nicoliţă, Dumitru, Roată – Lungoci, S. Nicoliţă.
Categorie articol: 

Comentarii