Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CS Făurei a pierdut cu 2-1 în deplasarea de la Agricola Borcea

• după această înfrângere, echipa lui Bănel Nicoliţă a ajuns în zona retrogradării

 

Formaţia manageriată de Bănel Nicoliţă, CS Făurei, nu-şi găseşte încă ritmul în actuala ediţie de campionat. Dacă în Cupă echipa lui Bănel a scris istorie pentru fotbalul din Făurei prin calificarea în şaisprezecimi, în campionat echipa are 5 înfrângeri şi doar o singură victorie şi aceea obţinută la “masa verde”, 3-0, acasă cu Axiopolis Cernavodă.

Revenind la etapa a 6-a a Ligii a III-a, trebuie menţionat faptul că jucătorii de la CS Făurei nu au fost în cea mai bună formă fizică. Bănel şi colegii lui au acuzat o stare de oboseală după meciul de miercurea trecută din Cupă cu CS Mioveni, dar până la pauză au rezistat fără să primească gol în deplasarea de la Agricola Borcea.

La trei minute de la reluare, formaţia gazdă a deschis scorul prin Robert Dumitru. Agricola Borcea a fost echipa mai activă în atac şi, în minutul 72, după reuşita lui Cosmin Mihai, şi-a dublat avantajul. Cu patru minute înainte de finalul partidei, Percă a redus din diferenţă, iar Agricola Borcea s-a impus cu 2-1.

După această înfrângere, CS Făurei a coborât pe locul al 13-lea, poziţie aflată în zona retrogradării.

 

CS Făurei: A. Nicoliţă – Niţă (min. 91: Enache), B. Nicoliţă, Apostol (min. 85: Drezaliu), Agache – Fl. Bălan, Dragomir, Percă, Roată – Puşcaşu, S. Nicoliţă.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii