Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CS Făurei pierde surprinzător, cu 2-0, la Avântul Valea Mărului

• gazdele au marcat de două ori în debutul întâlnirii • echipa manageriată de Bănel Nicoliţă a ratat nepermis de mult

 

După ce a câştigat cu 1-0 “duelul” cu fostul lider al Seriei a II-a, CSM Rm Sărat, formaţia manageriată de Bănel Nicoliţă pornea cu prima şansă la victorie şi în deplasarea de la Avântul Valea Mărului.

În etapa a 8-a însă, CS Făurei a fost învinsă cu 2-0. Echipa gazdă a marcat repede, în minutul 5, prin Constantin Spînache şi în minutul 14 prin George Iacob.

Conform informaţiilor primite de la delegatul Daniel Frăţilă, CS Făurei a primit două goluri repede ceea ce i-a descumpănit pe jucătorii coordonaţi în teren de Bănel Nicoliţă. Din minutul 15, CS Făurei a alergat după gol însă echipa gazdă s-a apărat supraaglomerat, ba mai mult, a căutat să degajeze de multe ori mingea în afara terenului pentru a trage de timp.

“Am primit două goluri foarte repede, la singurele şuturi pe poartă ale gazdelor. Ne-am revenit destul de repede, am controlat jocul dar am ratat foarte mult. Stelian şi Bănel au ratat, Roată a şutat din poziţie bună peste poartă, mingea şutată de Lungoci a fost greu respinsă de portar. Am avut ocazii dar din păcate nu am reuşit să marcăm. Baţi CSM Rm. Sărat şi nu poţi scoate un rezultat bun la una dintre ultimele clasate, acesta este fotbalul”, ne-a declarat Daniel Frăţilă.

CS Făurei: Popescu – Niţă, Banu, B. Nicoliţă, Comşa – Roată, I. Mihai, Micu, Stoian – S. Nicoliţă, Lungoci. Pe raportul de joc au mai figurat portarul Aurel Nicoliţă şI jucătorii de câmp Mocanu, Agache şi Munteanu.

Rezultatele înregistrate în etapa a 8-a:

Sporting Lieşti – Suporter Oţelul Galaţi 0-2

Sportul Chiscani – Dacia Unirea Brăila 0-6

CSM Rm. Sărat – CSM Bacău 3-0

Avântul Valea Mărului – CS Făurei 2-0

Viitorul ianca – CSM Focşani nu s-a disputat
Categorie articol: 

Comentarii