Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CS Făurei a obţinut primul punct în actuala ediţie de campionat

• Bănel Nicoliţă şi Moldoveanu au marcat pentru echipa din Făurei

 

Formaţia manageriată de Bănel Nicoliţă, CS Făurei, a spart gheaţa şi a obţinut primul punct în actuala ediţie de campionat, după remiza, 2-2, de la Sporting Lieşti.

CS Făurei a fost net superioară adversarei în prima repriză şi la pauză a condus cu 1-0. În minutul 5, Micu a trimis mingea în bară iar zece minute mai târziu, Stelian Nicoliţă a trimis mingea pe lângă poartă. La capătul primei jumătăţi de oră ale primei reprise, Moldoveanu a şutat de la marginea careului dar portarul gazdelor a reuşit, în extremis, să scoată mingea de sub transversală. Golul care plutea în aer a venit în minutul 39. În acel moment, CS Făurei a beneficiat de o lovitură liberă, pe care Bănel Nicoliţă a executat-o impecabil. Fostul internaţional stelist a şutat violent în vinclul porţii gazdelor şi echipa din Făurei conducea cu 1-0, acelaşi scor fiind înregistrat pe tabela de marcaj şi la finalul primei reprize.

Repriza a doua a început în nota de dominare a formaţiei din Lieşti. Sporting a obţinut o lovitură de la 11 metri dar Daniel Gîţă a ratat-o. Arbitrul de centru a considerat însă că portarul echipei din Făurei, Popescu, s-a aruncat spre minge înainte ca aceasta să fie lovită de jucătorul gazdelor şi a dictat repetarea loviturii, iar Gîţă a restabilit egalitatea.

În finalul partidei s-a jucat pe contre. Sporting Lieşti a preluat conducerea în minutul 88 după reuşita lui Munchiu, însă două minute mai târziu CS Făurei a egalat, 2-2, prin Moldoveanu şi partida s-a încheiat la egalitate, 2-2.

CS Făurei: Popescu – Niţă, Agache, B. Nicoliţă, Păduraru (min. 66: Savu) - Moldoveanu, Apostol (min. 86: M. Ion), Micu, Roată - S. Nicoliţă, Lungoci.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii