Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CS Făurei joacă, sâmbătă, cu echipa de pe locul al doilea, Mostiştea Ulmu

* Viitorul Ianca va evolua la Agricola Borcea, iar Dacia Unirea la CS Medgidia * meciurile încep la ora 14.00

 

 

Astăzi, sâmbătă, 16 noiembrie, în etapa a 13-a a Ligii a III-a, doar CS Făurei, locul al 9-lea, evoluează pe teren propriu, echipa manageriată de Bănel Nicoliţă urmând să joace în compania formaţiei de pe locul al 2-lea, Mostiştea Ulmu. O partidă dificilă pentru echipa gazdă însă CS Făurei, cu spijinul publicului spectator, poate bifa un nou rezultat pozitiv.

După ce a remizat, 0-0, pe teren propriu cu CS Afumaţi, Viitorul Ianca, locul al 7-lea, joacă la Agricola Borcea, locul al 11-lea. Iar jucătorii pregătiţi de Laurenţiu Ivan au moralul bun şi merg în această deplasare cu dorinţa de a obţine toate punctele puse în joc. La rândul lor şi cei de la Agricola vin după o victorie cu 2-0 în deplasarea de la Dacia Unirea, aşa că se anunţă o partidă “incendiară”.

Singura formaţie care nu a mai cunoscut de mult gustul succesului, Dacia Unirea, locul al 14-lea, va evolua astăzi tot în deplasare, la CS Medgidia, echipă aflată pe poziţia a 12-a. O partidă între două vecine de clasament, în care gazdele pornesc cu prima şansă la victorie însă nu este exclus ca jucătorii pregătiţi de Florentin Petre să se mobilizeze exemplar şi să obţină măcar un rezultat de egalitate.

Meciurile din etapa a 13-a a Ligii a III-a încep la ora 14.00.

 

Etapa a 13-a programează meciurile:

Înainte Modelu - CS Tunari

Axiopolis Sport Cernavodă - FCSB 2

SC Popeşti Leordeni - Poseidon Limanu-2 Mai

CS Făurei - Mostiştea Ulmu

Unirea Slobozia - Recolta Gheorghe Doja

CS Afumaţi - Metalul Buzău

Agricola Borcea - Viitorul Ianca

CS Medgidia - Dacia Unirea Brăila
Categorie articol: 

Comentarii