Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CS Făurei joacă astăzi la FCSB 2

• tot în penultima etapă a returului Ligii a III-a, Sportul Chiscani primeşte sâmbătă replica echipei ACSM Olteniţa

 

În penultima etapă a Ligii a III-a, Seria a II-a, astăzi, de la ora, 18.00, CS Făurei, locul al 8-lea, va evolua la FCSB 2, formaţie aflată în zona retrogradării, pe poziţia a 13-a, cu şanse mici de a mai putea să se menţină din punct de vedere sportiv în acest eşalon. Însă potrivit regulamentului, clubul FCSB poate înscrie satelitul în Liga a III-a şi în sezonul următor.

Revenind la partida de la Bucureşti, ea este una dificilă pentru echipa manageriată de Bănel Nicoliţă, pentru că FCSB 2 vine după o serie de înfrângeri, care au dus la demiterea antrenorului, iar noul tehnician vrea să câştige ultimul meci pe teren propriu din acest sezon. 

Cu Bănel Nicoliţă în afara lotului, fostul internaţional stelist fiind suspendat o etapă după eliminarea de la Tulcea, CS Făurei a câştigat cu 2-1 partida tur cu FCSB 2, formaţie care a venit la Făurei fără jumătate dintre titularii de drept, cea mai mare absenţă fiind cea a lui Daniel Benzar, căpitanul din teren al echipei patronate de Gigi Becali în tur. La şase minute de la reluare, CS Făurei a deschis scorul prin Ciucă, iar în minutul 59 echipa gazdă şi-a dublat avantajul, după golul marcat din penalty de Puşcaşu. Dumitru a marcat pentru bucureşteni în minutul 68.

Sâmbătă, de la ora 18.00, Sportul Chiscani, locul al12-lea, va evolua pe teren propriu în compania echipei ACSM Olteniţa, locul al 14-lea. Un meci în care, dacă va câştiga, echipa din Chiscani acumulează 31 de puncte şi este matematic salvată de la retrogradare.

Iar echipa antrenată de Adrian Baldovin, dacă va evolua cu aceeaşi ambiţie şi dăriuire ca în disputa cu FCSB 2, are şanse reale să câştige acest joc.

În tur, partida dintre ACSM Olteniţa şi Sportul Chiscani s-a încheiat la egalitate, 0-0.

 

Programul meciurilor din etapa a 29-a:

Vineri, 17 mai

Înainte Modelu – Fotbal Club Rapid, ora 14.00

FCSB 2 - CS Făurei, ora 18:00

Delta Dbrogea Tulcea - CS Medgidia 0-3

Sâmbătă, 18 mai

Sportul Chiscani - ACSM Olteniţa, ora 18:00

Progresul Spartac - CS Afumaţi, ora 18:00

Axiopolis Sport Cernavodă - Agricola Borcea, ora 18:00

Unirea Slobozia - CS Tunari, ora 18:00

SC Popeşti Leordeni stă.      
Categorie articol: 

Comentarii