Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CS Făurei favorită la victorie în partida cu Dunărea Tichileşti

la juniori A1, echipa manageriată de Bănel Nicoliţă poate deveni campioană judeţeană şi cu un egal • meciuri interesante la seniori mai au loc pe Municipal şi la Movila Miresii

 

Sâmbătă, de la ora 13.00, în ultima etapă a returului Ligii a IV-a la fotbal sunt programate patru partide, runda urmând să se încheie duminică, odată cu meciul dintre CS Făurei, lidera campionatului, şi ocupanta locului al nouălea, Dunărea Tichileşti. Un meci în care formaţia de seniori a Făureiului poate bifa cea de-a 19-a victorie, iar Stelian Nicoliţă şi colegii săi nu au cum să rateze această oportunitate. La juniori însă va fi un joc derby între cele două cluburi, CS Făurei fiind lidera la zi, cu 45 de puncte, în timp ce echipa din Tichileşti ocupă poziţia a doua, având un punct mai puţin. Formaţia gazdă poate deveni campioană judeţeană la juniori A1 şi cu un egal, în timp ce oaspeţii au nevoie de un succes pentru acelaşi obiectiv.

Revenind la meciurile seniorilor, sâmbătă, partida cea mai interesantă are loc pe Municipal, între Dacia Unirea 2 Brăila şi Viitorul Însurăţei însă şi la Movila Miresii are loc o partidă cu un grad înalt de dificultate, între două formaţii care au fost învinse la scor etapa trecută, Gloria Movila Miresii şi Victoria Cazasu. Un joc echilibrat este şi cel dintre Voinţa Vişani şi Pandurii Tudor Vladimirescu. După această rundă, primele şase formaţii vor participa la turneul play off, iar celelalte cinci la turneul play out.

Înaintea ultimei etape a sezonului regulat, pe primul loc se află CS Făurei, cu 55 de puncte, poziţia a doua este deţinută de Victoria Traian, 47 puncte, iar a treia de Viitorul Ianca, 32 puncte.

 

Etapa a 22-a programează meciurile:

CS Făurei - Dunărea Tichileşti

Dacia 2 Unirea Brăila - Viitorul Însurăţei

Gloria Movila Miresii - Victoria Cazasu

Victoria Traian - Voinţa Şuţeşti

Voinţa Vişani - Pandurii Tudor Vladimirescu
Categorie articol: 

Comentarii