Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CS Făurei a demarat pregătirile pentru sezonul de primăvară

luni, la primul antrenament, au participat 18 jucători • în lot nu a survenit nicio noutate • programul de antrenamente a fost stabilit de Bănel Nicoliţă • şedinţele de pregătire sunt conduse de Ionel Ivan

 

Formaţia manageriată de Bănel Nicoliţă, CS Făurei, a demarat luni, 16 ianuarie, pregătirile în vederea sezonului oficial de primăvară, la finalul căruia doreşte să promoveze în Liga a III-a. Iar la primul antrenament condus de Ionel Ivan şi Viorel Pene au participat 18 jucători. Nu a lipsit niciun fotbalist important care a evoluat anul trecut, iar din propria pepinieră cinci juniori se pregătesc cu echipa de seniori. Până când va pleca în cantonamentul montan echipa de pe primul loc din Liga a IV-a face trei antrenamente pe săptămână. “Luni am demarat pregătirile, iar la reunirea lotului niciun jucător nu a venit cu kilograme în plus. Atmosfera este foarte bună. Cu echipa mare se antrenează şi cinci juniori, printre aceştia figurând Gabriel Cloşcă, Andrei Rusu, Robert Ivaşcu şi Cosmin Ion. Deocamdată ne pregătim la Făurei, după un program alcătuit de Bănel Nicoliţă, urmând să mergem şi într-un cantonament centralizat la munte”, a declarat Adrian Andrei, preşedintele clubului din Făurei.

Până când echipa va pleca în cantonament, vor fi testaţi mai mulţi jucători din judeţul Brăila dar şi din Buzău. “Am avut discuţii cu mai mulţi fotbalişti. Aceştia vor sosi până la finalul săptămânii şi dacă vor dovedi că sunt mai buni decât cei pe care îi avem îi vom transfera. Sper ca lotul să fie complet până plecăm la munte”, a mai spus oficialul echipei din Făurei.

Deoarece stadionul din Făurei este indisponibil, deoarece trece prin lucrări de modernizare, conducerea clubului de fotbal, împreună cu oficiali ai Primăriei Făurei, caută soluţii pentru ca echipa să aibă unde juca meciurile pe teren propriu care au mai rămas de disputat din acest campionat. Pe surse, am aflat, în proporţie de 80%, că CS Făurei va juca la Tudor Vladimirescu.
Categorie articol: 

Comentarii