Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CS Făurei a câştigat cu 6-0 derby-ul cu Victoria Cazasu

fraţii Nicoliţă au realizat câte o “dublă” • tot de două ori a marcat şi Bardaş • transversala l-a salvat pe Goicea la şuturile lui Cotigă şi Tănase

 

Meciul de la Făurei dintre echipa lui Bănel Nicoliţă şi Victoria Cazasu a fost unul spectaculos cu toate că rezultatul spune cu totul altceva. Categoric, jocul a fost la discreţia gazdelor însă Victoria Cazasu nu a venit să facă figuraţie ci a jucat la fel de ofensiv ca şi în partidele de pe teren propriu. Jocul a fost echilibrat în primele 20 de minute, în care gazdele au expediat trei şuturi spre poartă prin Stelian Nicoliţă (min. 5), Măţă (min. 14) şi Pungă (min. 20). Două minute mai târziu, CS Făurei a obţinut o lovitură liberă la 25 de metri de poarta apărată de Drăgan iar Bănel Nicoliţă a şutat direct în vinclu şi a deschis scorul. În minutul 27, gazdele au obţinut din nou o lovitură liberă din aceeaşi poziţie însă de data aceasta Drăgan a anticipat traiectoria mingei şutate de Bănel Nicoliţă. CS Făurei a rămas cu întreg efectivul în jumătatea adversă, iar în minutul 33 a trecut pe lângă majorarea scorului: Grozea a centrat de pe dreapta, Stelian Nicoliţă a trimis mingea cu capul, la vinclu, însă Drăgan a reuşit o paradă spectaculoasă şi a evitat golul. O gafă în lanţ a defensivei echipei oaspete şi a portarului Drăgan a fost speculată de Stelian Nicoliţă în minutul 37 şi CS Făurei şi-a dublat avatajul. Putea fi 3-0 în minutul 42, numai că S. Nicoliţă a luftat de le trei metri de poartă dar şi 2-1 la ultima fază a primei reprize, însă mingea centrată din lovitură liberă de Tănase a fost deviată în transversală de Alex Cotigă. Mâţă a trecut pe lângă gol în minutul 52, dar tabela s-a modificat abia după alte două minute, când, Bănel Nicoliţă a înscris după o acţiune personală spectaculoasă. În minutul 54, după o acţiune pe partea stângă, Pungă a lobat mingea peste portarul oaspeţilor însă Stelian Nicoliţă a fost cel care a împins-o în plasă, iar fratele lui Bănel a realizat “dubla”.

Victoria Cazasu a fost la un pas de a marca golul de onoare, însă mingea şutată de Vioel Tănase a lovit transversala. Pungă a fost la un pas de gol în minutul 74 când a lobat mingea peste Drăgan însă, atent, Cotigă, a deviat-o în corner, de pe linia porţii. CS Făurei a mai înscris de două ori prin Bardaş, iar oaspeţii au irosit din nou o mare şansă de gol prin Cotigă în minutul 82, astfel că partida s-a încheiat cu victoria meritată a gazdelor. CS Făurei şi-a realizat cota de şase goluri şi în acest meci şi rămâne în fruntea clasamentului Ligii a IV-a.

 

CS Făurei: Goicea – Grozea, B. Nicoliţă, Poteraşu (min. 76: T. Bulancea), Bardaş - Mâţă, Chirică (min. 58: Gheţu), Percă - Vlad, S. Nicoliţă, Pungă.

Victoria Cazasu: Drăgan –  Bolozan (min. 62: Mihai), S. Ion, Piaşu, Bratosin – N. Cazan (min. 43: Licitonschi), V. Tănase, Cotigă, Pavelescu – Banciu (min. 70: Palaşcă), Matei.
Categorie articol: 

Comentarii