Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CS Făurei a câştigat cu 5-2 amicalul cu Sportul Ciorăşti

• meciul s-a desfăşurat pe stadionul din localitatea Salcia Veche • Moise, din penalty, Puşcaşu, Bănel Nicoliţă, Stelian Nicoliţă şi Iliescu au marcat pentru echipa din Liga a III-a

 

Echipa manageriată de Bănel Nicoliţă a continuat seria meciurilor de verificare cu un test pe terenul liderului Seria a II-a a Ligii a IV-a din judeţul Vrancea. Partida dintre Sportul Ciorăşti şi CS Făurei a avut loc la Salcia Veche şi s-a încheiat cu victoria la scor, 5-2, a formaţiei din Liga  III-a.

CS Făurei a început amicalul în formula Aurel Nicoliţă – Mocanu, Bârsănel, Drezaliu, Băicoianu – Percă, Apostol, Bănel Nicoliţă – Puşcaşu, Stelian Nicoliţă, Moise şi la pauză conducea cu 4-0.

Bănel Nicloiţă a fost oprit prin fault în careul gazdelor, iar Moise a transformat penalty-ul şi oaspeţii conduceau cu 1-0. Formaţia din Liga a III-a şi-au dublat avantajul la jumătatea primei reprize graţie unui gol înscris de Andrei Puşcaşu. CS Făurei a continuat să dicteze ritmul jocului şi până la pauză a mai înscris de două ori, prin Bănel Nicoliţă şi Stelian Nicoliţă.

În repriza a doua, una mult mai echilibrată, Sportul Ciorăşti a marcat de două ori prin Leaua şi Stanciu, CS Făurei o singură dată prin Iliescu, iar formaţia manageriată de fostul internaţioal stelist Bănel Nicloiţă s-a impus cu 5-2.

 

CS Făurei: Aurel Nicoliţă – Mocanu, Bârsănel, Drezaliu, Băicoianu – Percă, Apostol, Bănel Nicoliţă – Puşcaşu, Stelian Nicoliţă, Moise.

În repriza a doua au mai evoluat portarul Gabriel Gheorghe şi jucătorii de câmp Roată, Duncă, Dragomir, Iliescu, Cloşcă.
Categorie articol: 

Comentarii