Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CS Făurei are un punct avans în faţa Viitorului Ianca, în play-off

Pandurii Tudor Vladimirescu este pe primul loc în play-out • ACSC Cazasu a stat în această rundă

 

În etapa a 2-a a celor două turnee, play-off şi play-out, ale Ligii a IV-a, s-au înregistrat rezultate normale. Cele două formaţii care aspiră la titlul de campioană judeţeană în acest sezon competiţional au obţinut victorii clare.

Cu Bănel Nicoliţă în teren, CS Făurei s-a impus cu 4-0 la Voinţa Vişani, cel mai frumos gol al partidei fiind marcat de Grozea în minutul 18. Bănel Nicoliţă a început partida ca fundaş central, iar în partea a doua a evoluat în linia mediană. El nu a înscris în acest joc însă fratele lui, Stelian s-a regăsit pe lista marcatorilor, la fel ca şi Viorel Gheorghe autor a unei “duble”.

Sâmbăta trecută CS Făurei a bifat al doilea succes în play-off şi rămâne lider în Liga a IV-a.

Viitorul Ianca s-a impus la scor de neprezentare la Voinţa Şuţeşti, jucătorii pregătiţi de Viorel Ciucaşu au condus cu 1-0 la pauză, pentru oaspeţi a înscris Ghiviciu în minutul 33, iar în repriza a doua pentru Viitorul au mai înscris Postolea şi Vali Durbacă. La 2-0 pentru oaspeţi gazdele au irosit o mare şansă de a înscrie şi de a relansa partida.

După etapa a 2-a clasamentul în turneul play-off se prezintă astfel: 1 CS Făurei 27 puncte, 2 Viitorul Ianca 26, ACSC Cazasu 23, Voinţa Vişani 18, Voinţa Şuţeşti 17.

În play-out Dacia Unirea 2 Brăila a condus-o cu 2-0 pe Pandurii Tudor Vladimirescu, ambele goluri ale gazdelor fiind marcate de Puia, însă în repriza a doua oaspeţii au marcat de trei ori prin Stan, Florin Giurgiu şi Goleanu şi au plecat cu toate punctele de la Brăila. Gloria Movila Miresii s-a impus cu 3-0 pe teren propriu în faţa juniorilor de la Viitorul Însurăţei.

În turneul play-off clasamentul se prezintă astfel: 1 Pandurii Tudor Vladimirescu 15 puncte, 2 Viitorul Însurăţei 13, Dunărea Tichileşti 9, Gloria Movila Miresii 7,  Dacia Unirea 2 Brăila 2.

 

Rezultatele şi marcatorii etapei a 2-a a turneului play-off:

Voinţa Şuţeşti - Viitorul Ianca 0-3 (0-1)

Ghiviciu (min. 33), Postolea (min. 52), V. Durbacă (min. 82)

Voinţa Vişani - CS Făurei 0-4 (0-1)

Grozea (min. 18), V. Gheorghe (min. 80, 86), S. Nicoliţă (min. 83)

Rezultatele şi marcatorii etapei a 2-a a turneului play-out:

Dacia Unirea 2 Brăila - Pandurii Tudor Vladimirescu 2-3 (2-0)

Puia (min. 2, 4) / Stan (min. 51), Giurgiu (min. 60), Goleanu (min. 84)

Gloria Movila Miresii - Viitorul Însurăţei 3-0 (1-0)

Mocanu (min. 16), Spiţă (min. 62, 75).
Categorie articol: 

Comentarii