Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CS Făurei ţinută în “şah” de ACSC Cazasu

• meciul de la Făurei, unul fără prea multe reuşite, s-a încheiat la egalitate, 2-2 • Voinţa Vişani şi-a luat revanşa, cu o victorie la scor, la Voinţa Şuţeşti

 

Aşteptatul derby dintre CS Făurei şi Comunal Cazasu a fost până la urmă un meci de luptă, cu majoritatea acţiunilor desfăşurate între cele două careuri, cu puţine faze de poartă şi încheiat cu un rezultat echitabil, 2-2. Echipa antrenată de Marian Samuilă, ACSC Cazasu, a început mai bine jocul şi a deschis scorul în minutul 17, prin Ionuţ Matei. Egalitatea s-a restabilit în minutul 34, graţie unui gol marcat de Stelian Nicoliţă după o gafă a apărătorilor formaţiei vizitatoare, Stănel Ion şi Piaşu. Formaţia gazdă a controlat jocul şi, în minutul 36, a trecut în avantaj, 2-1. Stelian Nicoliţă a fost faultat în careul oaspeţilor, iar Iulian Bogoş a transformat penalty-ul acordat corect de arbitrul Dragoş Mocanu. Bucuria gazdelor a fost însă de scurtă durată pentru că Ionuţ Matei a realizat “dubla” şi astfel a stabilit atât rezultatul primei reprize cât şi pe cel final, 2-2. În repriza a doua, fiecare echipă a trecut pe lângă gol. În minutu 75, Oaie de la oaspeţi a trimis mingea în bară, iar patru minute mai târziu Mogoşanu a ratat impardonabil în sitaţie de unu la unu cu portarul de la ACSC Cazasu.

De remiza de la Făurei a profitat Viitorul Ianca, echipa antrenată de Viorel Ciucaşu, care a câştigat cu 3-0 la Movila Miresii şi s-a distanţat la două puncte de a doua clasată, ACSC Cazasu. Nici partida de la Şuţeşti nu s-a ridicat la statutul de derby, a fost doar un joc dominat cap coadă de echipa vizitatoare, Voinţa Vişani. Învinsă în tur pe teren propriu cu 4-1, Voinţa Vişani şi-a luat revanşa tot printr-o victorie la scor, 5-2. Echipa din Vişani  a început meciul în forţă şi, în minutul 8, conducea cu 2-0 după golurile marcate de Alin Radu (min. 5) şi Georgel Pungă (min. 8). Voinţa Şuţeşti a alergat după golul care să o readucă în joc şi l-a reuşit în minutul 33, prin Silviu Neacşu. În repriza a doua, tot echipa vizitatoare a fost cea care a dictat ritmul jocului şi a mai înscris de trei ori, prin Alin Radu (min. 54), Iulian Dobrică (min. 73) şi Sorin Butiseacă (min. 89). Ultimul gol al partidei a fost realizat de jucătorul gazdelor Alin Ciocan, în minutul 90. În urma acestui succes, Voinţa Vişani a urcat pe locul al patrulea, iar Voinţa Şuţeşti a coborât pe 5.

Podiumul după etapa a 14-a: 1 Viitorul Ianca 33 goluri, 2 ACSC Cazasu 31 puncte, 3 CS Făurei 30 puncte.

 

Rezultatele înregistrate în etapa a 14-a:

Voinţa Şuţeşti - Voinţa Vişani 2-5

Dacia Unirea 2 Brăila - Pandurii Tudor Vladimirescu 2-4

Gloria Movila Miresii - Viitorul Ianca 0-3

CS Făurei - ACSC Cazasu 2-2
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii