Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CS Făurei încheie anul 2016 pe primul loc în Liga a IV-a

podiumul este completat de Victoria Traian şi Victoria Cazasu • revelaţia sezonului de toamnă este nou promovata Dunărea Tichileşti

 

În etapa a 16-a, ultima din acest an în Liga a IV-a, s-au înregistrat două victorii ale echipelor gazdă, în tot atâtea meciuri s-au impus oaspeţii, iar partida de la Şuţeşti dintre Voinţa şi Viitorul Însurăţei s-a încheiat la egalitate, 4-4, după ce la pauză oaspeţii au condus cu 2-1. Victoria Traian a realizat scorul etapei, 5-0, pe teren propriu cu Gloria Movila Miresii şi a acumulat 32 de puncte. Însă formaţia pregătită de Viorel Ciucaşu mai are un joc de disputat, restanţa cu echipa din Movila Miresii, iar dacă va câştiga şi acest meci se apropie la opt puncte de primul loc deţinut de CS Făurei. Cel de-al doilea succes pe teren propriu a fost realizat de Voinţa Vişani, formaţie care s-a impus la scor de neprezentare în faţa satelitului Daciei Unirea care l-a avut în poartă pe Cristian Mitrea. Deja campioană de toamnă, CS Făurei a fost la un pas de a suferi un duş rece pe stadionul Ştefan Vrăbioru în partida cu Viitorul Ianca. Doar ratările monumentale ale lui Daniel Cazan şi ghinionul avut de Mladin au făcut ca echipa pregătită de Mihai Hrincă să nu câştige acest joc. Revelaţia sezonului de toamnă, Dunărea Tichileşti, a obţinut o victorie categorică pe terenul uneia dintre echipele cu tradiţie ale Ligii a IV-a, Pandurii Tudor Vladimirescu. Nou promovată în acest eşalon, formaţia din Tichileşti pentru care Novac a realizat o “dublă” a bifat al şaselea succes şi după această rundă ocupă locul al cincilea în clasament.

După 16 etape podiumul în Liga a IV-a se prezintă astfel: 1 CS Făurei 43 puncte, 2 Victoria Traian 32 puncte, un joc mai puţin disputat, 3 Victoria Cazasu 26 puncte. 

 

Rezultatele şi marcatorii etapei a 16-a

Pandurii Tudor Vladimirescu - Dunărea Tichileşti 1-4 (1-1)

Fătu (min. 26) / Novac (min. 8, 48), Sfârtoc (min. 67, 76)

Viitorul Ianca - CS Făurei 0-1 (0-0)

Mladin (min. 70)

Voinţa Vişani - Dacia Unirea 2 Brăila 3-0 (1-0)

Cristea (min. 29), Pănuţă (min. 57), Dobrică (min. 86)

Victoria Traian - Gloria Movila Miresii 5-0 (2-0)

Ciucaşu (min. 4), Leu (min. 21), Barbu (min. 49), Ion (min. 78), Zaharia (min. 82)

Voinţa Şuţeşti - Viitorul Însurăţei 4-4 (1-2)

Custură (min. 32), M. Călin (min. 72, 80), V. Călin (min. 74) / Coman (min. 29, 53), Movileanu (min. 36), V. Gheorghe (min. 83)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii