Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CS Făurei a început returul cu un egal, 1-1, cu SC Popeşti Leordeni

• Pătraşcu  a deschis scorul în primul minut pentru oaspeţi • Agache a egalat în minutul 6 • CS Făurei a urcat două poziţii în clasament şi se află pe locul al 8-lea

 

Fără trei piese de bază, printre care şi fostul internaţional stelist, Bănel Nicoliţă, CS Făurei a reuşit să obţină un egal, 1-1, cu multă şansă, în partida cu SC Popeşti Leordeni. Cu toate că au remizat, ambele formaţii au urcat în clasament, CS Făurei de pe poziţia a 10-a a ajuns pe a 8-a, iar adversara sa a urcat pe 6.

Partida de la Făurei a început cu două goluri în primele şase minute. SC Popeşti leordeni a deschis scorul în primul minut prin Alin Pătraşcu, care a trimis mingea sub transversală, după o centrare a lui Meluţă. Echipa gazdă a reuşit să restabilească repede egalitatea, chiar în minutul 6 dintr-o fază fixă. Mihai Ion a centrat din lovitură liberă, iar Sebastian Agache, aflat la marginea careului mic, a trimis mingea, cu capul, în plasă şi a egalat, 1-1.

Până la finalul primei reprise, SC Popeşti Leordeni a mai avut trei şanse de a se desprinde, însă portarul gazdelor, Daniel Radu a avut parade salvatoare pentru formaţia sa. Radu a prins în doi timpi mingea şutată de Pătraşcu (min. 23) apoi s-a remarcat din nou în minutul 29 când a reuşit să devieze în corner  mingea trimisă cu capul, de la marginea careului mic, de Viorel Dinu. Portarul echipei gazdă a avut o intervenţie foarte bună şi în minutul 35, când a scos de la colţul scurt mingea şutată de Pătraşcu. Şi CS Făurei putea să marcheze în două rânduri prin nigerianul Njopgang Passi, însă noul atacant al gazdelor a irosit ambele ocazii de gol ale echipei gazdă.

Jucătorii echipei CS Făurei au întrat în teren în repriza a doua cu un singur scop, acela de a menţine rezultatul şi, profitând de imprecizia şuturilor echipei vizitatoare, în final au reuşit să obţină un punct. Din poziţii favorabile, Pătraşcu (min. 53) şi Toma (min. 65) nu au reuşit să trimită mingea pe spaţiul porţii. Nici Bolozan nu a nimerit spaţiul porţii în mintul 82, iar partida CS Făurei – SC Popeşti Leordeni s-a încheiat nedecis, 1-1.

CS Făurei: Radu – Mocanu, Paraschiv, Agache, Grigore – Dumitru, Dulă - Petrescu (min. 75: Ciobanu), M. Ion, Micu – Passi.

 

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii