Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CS Făurei îşi schimbă lotul

• jumătate dintre jucătorii care au activat la acest club s-au transferat la alte formaţii • Bănel Nicoliţă testează jucători în partide amicale pe care le dispută în deplasare • în ultimul test, CS Făurei a fost învinsă cu 3-1, la Berca, de SCM Gloria Buzău

 

La sfârşitul săptămânii trecute, CS Făurei a disputat la Berca o nouă partidă de verificare, în compania unei alte echipe nou promovate în Liga a III-a, SCM Gloria Buzău.

În condiţiile în care Bănel Nicoliţă a testat mai mulţi jucători, formaţia buzoiană a controlat jocul şi a condus cu 1-0 la pauză, golul gazdelor fiind marcat de Cazan în minutul 38. Partea a doua a fost controlată tot de echipa gazdă care a mai înscris de două ori, prin Bobe (min. 58) şi Burlacu (min. 63).

CS Făurei a fost mai activă în atac pe finalul amicalului, iar cu opt minute înainte de final Bănel Nicoliţă a înscris unicul gol al formaţiei din Făurei.

Am încercat în repetate rânduri să aflăm veşti din tabăra echipei manageriate de Bănel Nicoliţă însă nici fostul internaţional şi nici cei din conducerea clubului nu au răspuns la telefon. De asemenea, niciun transfer nu a fost înregistrat la CS Făurei până la această dată.

Cu toate acestea am aflat pe surse, că Bănel Nicoliţă caută în această perioadă să-şi definitiveze lotul, iar printre jucătorii testaţi de el se află nigerianul Emmanuel Ndigwe şi Marius Mocanu de la Voinţa Găiseanca, precum şi câţiva fotbalişti de la Universitatea Dunărea de Jos. Din vechiul lot au rămas portarul Tudor şi jucătorii de câmp Grozea, Mâţă, Percă, Tudose, Stelian Nicoliţă şi bineînţeles şi fostul internaţional stelist. Au plecat de la Făurei toţi jucătorii care au fost împrumutaţi de la Viitorul Însurăţei, iar Alexandru Cotigă a preferat să meargă în Liga a IV-a la Voinţa Şuţeşti, acolo unde în această vară au mai ajuns alţi doi fotbalişti din lotul celor de la Făurei, Ionuţ Huţu şi Alexandru Zărnescu.
Categorie articol: 

Comentarii