Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Crosul caritabil “Fii tu un erou pentru Iuliana”, donaţii de aproape 8.000 lei

• maratonul special, organizat de alergătorul Laurenţiu Cobzaru, a adunat sute de brăileni şi gălăţeni duminică, în Parcul Monument • aceştia au alergat pe o distanţă de 4 km şi au făcut donaţii pentru profesoara de geografie din Brăila diagnosticată cu cancer • la final, au fost răsplătiţi cu diplome de participare

 

Circa 300 de copii şi adulţi au fost prezenţi, duminică, în Parcul Monument, la Crosul caritabil “Fii tu un erou pentru Iuliana”, organizat de maratonistul Laurenţiu Cobzaru, cel care şi-a făcut un scop în viaţa din a-i ajuta pe oamenii aflaţi în suferinţă. Evenimentul a fost un succes, iar numărul mare de participanţi i-a surprins până şi pe organizatori. La finalul activităţii s-au strâns din donaţii 7.916 lei, bani ce au fost redirecţionaţi pentru ca Iuliana Ţigănuş, profesoara de geografie din Brăila diagnosticată cu cancer, să îşi poată plăti tratamentul salvator.

“Nu ne găsim cuvintele să vă mulţumim tuturor pentru eforturi şi generozitate! Împreună am fost 300 de suflete, oameni cu inimă mare, dar ce este foarte important, mai bine de jumătate dintre ei au fost copii. Sunteţi absolut minunaţi şi nu putem decât să fim recunoscători că avem alături atâţia oameni cu suflet mare! Iar copiii au fost fantastici. Nu credeam că într-un pui de om poate încăpea atâta determinare, motivare şi dorinţă de a ajuta! Felicitări tuturor”, a scris pe Facebook o rudă a Iulianei.

Aflată în Turcia la tratament, Iuliana a fost la curent cu evenimentul organizat în Parcul Monument şi a transmis un mesaj de mulţumire prin intermediul unei reţele de socializare.

Evenimentul caritabil “Fii tu un erou pentru Iuliana” a fost organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Brăila, IPJ Brăila - Serviciul Rutier, Jandarmeria Brăila, ISU Brăila, Poliţia Locală Brăila, Asociaţia “Magia Binelui”, Asociaţia “Salvează o Inimă”, IPA Regiunea 1 Brăila, Clubul Sportiv “Cuza Pirates” Brăila, personal Trainer Laura Mihalache - EliteGym Galaţi, fotografului Corneliu Bejinariu şi a mass-media locale.

Toate costurile pentru ca acest cros să fie un succes au fost suportate de către organizatori: Laurenţiu Cobzaru (Poliţia Militară) şi Costel Mazalu (ISU Brăila),

“Mulţumesc din toată inima tuturor prietenilor din Galaţi şi Brăila. Vă pup şi vă îmbrăţişez cu drag”, a scris Laurenţiu Cobzaru pe Facebook.

 

Iuliana are în continuare nevoie de noi

Aşa cum v-am mai informat, Iuliana se află în Turcia unde duce o bătălie pentru viaţă, luptă în care are nevoie de multe resurse, în special financiare. De aceea, Iuliana are nevoie să îi fim în continuare alături, iar noi o putem ajuta printr-o donaţie în conturile Asociaţiei “Salvează o inimă”, deschise la Banca Transilvania:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Vă rugăm să specificaţi numele de familie (Ţigănuş) al cauzei pentru care faceţi donaţia! Cei care vor să o ajute pe Iuliana o pot face şi prin intermediul Facebook-ului, dar şi prin donaţii în urnele special amenajate în mai multe locaţii din oraş: în incinta Colegiului “Ana Aslan”, Carrefour, Salon Estetica, Salon Beauty Center, Salon Aristocrat şi Florăria Vows. Indiferent ce metodă alegi, important e să te implici şi să donezi!

Haideţi să fim “Împreună pentru Iuliana”!
Categorie articol: 

Comentarii