Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Crosul “Ziua Olimpică” - o reuşită a DJST Brăila

• peste 100 de brăileni au participat la ediţia a IX-a • toţi au primit tricouri cu însemnele “Olympic Day” şi o diplomă • primii trei clasaţi au fost recompensaţi cu premii frumoase

 

Conform aşteptărilor organizatorilor, peste 100 de brăileni de toate vârstele au participat la ediţia a IX-a a Crosului “Ziua Olimpică”, cea mai mare competiţie de masă dedicată olimpismului, pe care an de an o organizează Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila.

Concursul s-a desfăşurat pe aleile Parcului Monument la patru categrii de vârstă.

La gimnaziu fete, după parcurgerea celor 800 m prima a trecut linia de sosire Andreea Chiru, elevă a şcolii din Stăncuţa, ea fiind urmată de Cristina Slătineanu şi Cristina Stroie, iar la băieţi, unde s-a alergat pe distanţa de 1000 m, ordinea pe podium a fost următoarea: 1 Paul Scurtu, elev la şcoala “Al. Puşkin”, 2 Florin Mocanu, 3 Florin Ciolan, ambii de la şcoala “Mihail Sadoveanu”.

La secţiunea elevi de liceu, fetele au alergat pe distanţa de 1000 m, iar băieţii pe distanţa de 1200 m, iar cursele au fost câştigate de Ana Onofrei (“Nicolae Iorga”) şi respectiv Andrei Manolache (“Ana Aslan”). La fete, podiumul a fost completat de Adela Cursaru şi Andreea Butoi, ambele de la “Mihail Sebastian”, iar la băieţi de Florin Filip, respectiv Marian Nica.

La secţiunea feminină sub 40 de ani, pe locul întâi s-a clasat Gianina Sfetcu, aceasta fiind urmată în clasament de Ina Negrea şi Alina Micu, iar la peste 40 de ani s-a impus Daniela Şerban. Locul al doilea a fost adjudecat de Iuliana Mohorea, iar al treilea de Liliana Sima.

La masculin, secţiunea sub 40 de ani, câştigător a fost Gabriel Novac, iar următoarele două locuri au fost ocupate de Adrian Paraschiv şi Dănuţ Dumitrache, iar la peste 40 de ani ordinea pe podium a fost următoarea: 1

Mihai Horneţ, 2 Viorel Şerban, 3 Paul Urluială.

Dan Vintilă şi Sanda Sobaru au primit premii speciale, primul pentru cel mai tânăr participant, iar Sobaru pentru cel mai în vârstă participant.

Toţi cei care au alergat sâmbăta trecută în Parcul Monument au primit câte un tricou inscripţionat cu insemnele “Olympic Day” şi o diplomă cu semnătura preşedintelui CIO,  Thomas Bach.
Categorie articol: 

Comentarii