Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cristiano Bergodi a fost dat afară de Becali

Patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, a declarat, joi, că i-a transmis antrenorului Cristiano Bergodi, prin intermediul lui Renzo Rossi, că nu vor mai colabora în Ghencea, deoarece nu poate trece peste faptul că italianul l-a dat afară din vestiarul echipei la pauza meciului cu Şerif Tiraspol.
"I-am spus lui Renzo Rossi să îi transmită lui Bergodi că e momentul să ne strângem mâna şi gata. Din punctul meu de vedere am încheiat colaborarea. El era în conferinţa de presă şi nu am apucat să îi spun. Îi voi spune mâine ce m-a deranjat, ne întâlnim. A fost un gest de umilinţă pentru mine, atitudinea pe care a avut-o faţă de mine la pauză, când am fost la vestiar", a spus Becali, la Sport.ro.

Becali a detaliat apoi întâmplarea de la pauză. "La pauză am fost pentru prima dată în viaţa mea la jucători în vestiar. Eram nervos şi am vorbit doar puţin cu Andrei Ionescu. Lui Bergodi nu i-a convenit că m-am dus eu pe acolo, aşa că am plecat. Patronul poate să discute cu angajaţii oricând, asta e ideea mea. Nu le spuneam mare lucru. Dacă apăream acolo îşi dădeau şi ei seama că e groasă situaţia", a spus Gigi Becali, la GSP TV.

"Când am intrat eu, Bergodi nu era nervos. Era uşa deschisă la vestiar şi de aia m-am dus. Nu era toată echipa acolo, nu vorbea nimeni, iar când am intrat, Bergodi a avut o reacţie nepotrivită. Sunt foarte supărat pe maniera lui de abordare a situaţiei. Nu a fost vorba de ceartă între noi, gesturile au fost umilitoare. Poate trec peste asta cu scuze în faţa echipei. Nici dacă era 3-0 pentru noi, nu uitam ce s-a întâmplat", a mai spus Becali.

Întrebat ce ar fi putut cauza reacţia nervoasă a lui Bergodi, finanţatorul Stelei a răspuns, în glumă: "El dădea nişte indicaţii tactice foarte preţioase şi l-am deranjat. Îmi pare extraordinar de rău. M-am dus eu la vestiar şi de aia nu au înţeles jucătorii ce le-a explicat el. De aia nu am câştigat".

Antrenorul Mihai Stoichiţă îl va înlocui pe Cristiano Bergodi pe banca tehnică a Stelei, după ce managerul general al clubului, Basarab Panduru, a refuzat să preia echipa, a anunţat, joi noapte, patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali.

"Mihai Stoichiţă este noul antrenor, iar azi (n.r. vineri) va conduce primul antrenament. Nu am negociat nimic cu el, am discutat doar despre preluare şi atât. Am încercat cu Panduru, dar mi-a spus că nu vrea să vină pentru că i-a promis lui Bergodi şi nu am insistat. I-am zis «Bine, mă, propune tu pe cineva» şi el a zis «Mihai Stoichiţă». Mi-a spus că a colaborat cu el, că lucrează foarte bine şi gata. Norocul lui este că vine când echipa este în creştere şi sunt convins că va face performanţă", a spus Becali.

Echipa antrenată de Cristiano Bergodi a remizat, joi seară, pe teren propriu, cu moldovenii de la Şeriff Tiraspol, scor 0-0, într-o partidă din Grupa H a Ligii Europa, care s-a jucat fără spectatori. În celălalt meci al Grupei H, dintre Fenerbahce şi Twente, olandezii s-au impus, scor 2-1, prin golurile marcate de Nkufo (75, 80), în timp ce golul turcilor a fost reuşit de Mehmet Topuz (71).

Etapa următoarea din această grupă va avea loc la data de 1 octombrie, atunci când sunt programate partidele Twente Enschede-Steaua şi Şeriff Tiraspol-Fenerbahce Istanbul.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii