Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cristian Techiu organizează vineri o acțiune de donare de sânge pentru un prieten

* fostul candidat la Primăria Brăila, Cristian Techiu, ne-a contactat pentru a anunța că, vineri, organizează o acțiune de donare de sânge pentru brăileanul Marian Gurgău, bolnav de cancer * potrivit lui Techiu, acesta este internat la Spitalul ”Elias” din București și are mare nevoie de ajutor * acțiunea lui Techiu va avea loc, vineri, la ora 8:00, la Centrul de recoltare de pe strada Campiniu * oricine poate dona, indiferent unde se află în țară, cu mențiunea ”Donez pentru Marian Gurgău internat la Elias în București!”, a subliniat Techiu

 

Acțiune umanitară din partea fostului candidat independent la Primăria Municipiului Brăila, Cristian Techiu. Acesta organizează, vineri, ora 8:00, la Centrul de recoltare de pe Strada Campiniu, o acțiune de donare de sânge pentru a-și ajuta un prieten brăilean, bolnav de cancer, internat la Spitalul ”Elias” din București. Potrivit lui Techiu, brăileanul Marian Gurgău are mare nevoie de acest ajutor, pentru că în lipsa unor donatori nu poate primi transfuzii de sânge.

O picătură de sânge într-un ocean de deznădejde! Un strigăt de ajutor pentru un prieten adevărat! Sunt sigur că foarte mulți brăileni îl cunosc pe omul Marian Gurgău! Il pot susține și îi pot da o nouă șansă la viață donând pentru el sânge mâine dimineață la orele 8:00 la Centrul de recoltare de pe Campiniu sau oriunde se află în țară cu mențiunea: «Donez pentru Marian Gurgău internat la Elias în București!» Câteva minute din viața voastră poate salva un OM, îi poate readuce zâmbetul pe buze! Acel zâmbet care-l caracteriza pe Marian în orice clipă! Sănătate maximă îți dorim, Marian!”, a transmis Techiu.

Acesta a precizat că are de gând să organizeze astfel de acțiuni de donare și săptămâna viitoare. Potrivit lui Techiu, cei interesați îl pot contacta pentru mai multe detalii la adresa de e-mail: everestcris@live.it

Precizăm că Techiu face parte din PLUS Brăila încă din 2017, însă nu deține vreo funcție. Acesta a dorit să precizeze că acțiunea sa este una pur umanitară și nu are absolut nicio legătură cu politica.
Categorie articol: 

Comentarii