Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cristian Preda ironizează declaraţiile lui Antonescu

* el spune că Antonescu are impresia că i se îngăduie orice doar pentru că are în sondaje "15 procente peste nefericitul Boc"

"Crin Antonescu a declarat că România e bolşevică, întrucât se trage cu mitraliera în cine nu e cu Băsescu!!! Declaraţia a fost făcută la un post specializat în insulte la adresa lui Traian Băsescu şi a PDL. Acolo, ca şi în alte părţi, Antonescu şi amicul său Ponta se întrec în raliul radicalismului politic. Dar probabil că liderul penelist vede albul negru şi negrul alb. De la înălţimea celor 25 de procente de încredere pe care le înregistrează sondajele în dreptul numelui său, preşedintele PNL falsifică realitatea. Fiindcă are 15 procente peste nefericitul Boc, Antonescu crede că i se îngăduie totul", comentează liberalul.
"Ca să întărească această percepţie, Antonescu a anunţat, de altfel, că Dinu Patriciu trebuie exclus din PNL pentru că are altă opinie decât el referitoare la pericolul socialist. După îndelungi căutări intelectuale şi neobosite lupte cu bolşevicii, Antonescu a atins astfel culmea liberalismului...", adaugă ironic pedelistul.
Categorie articol: 

Comentarii