Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cristian Mustaca, antrenor secund la Farul Constanta

Fostul jucator al echipelor Farul si Steaua, Cristian Mustaca, a fost prezentat, miercuri, ca cel de-al doilea antrenor secund al lui Constantin Gache la formatia constanteana, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Mustaca, in virsta de 40 de ani, a mai evoluat in cariera de jucator la echipele Darmstad (Germania, liga a treia), Philadelphia (SUA, liga secunda) si Selangor (Malaysia).
Ca antrenor, Mustaca a pregatit o grupa de copii in SUA, iar in Romania a fost secundul lui Florin Marin la Farul Constanta, Universitatea Craiova, Ceahlaul Piatra Neamt si Rocar Bucuresti.
In acest moment, staff-ul tehnic al Farului este format din Ion Marin - director tehnic, Constantin Gache - antrenor principal, Cristian Camui si Cristian Mustaca - antrenori secunzi, Ion Rauta - antrenor cu portarii.
Portarul Farului, George Curca, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca aceasta perioada de pregatire o considera un nou inceput in cariera. "Vreau sa o iau de la capat, sa uit tot ce a fost in trecut si sa fie un nou inceput pentru mine. Doresc sa mi se dea o sansa sa demonstrez ca am valoare, ca merit increderea conducerii tehnice si ca echipa se poate baza pe mine. Vreau sa bat in cel mai scurt timp din nou la portile nationalei. Sintem trei portari la Farul si cel mai bun sa apere. Sint in ultimele sase luni de contract cu Farul, insa daca mi se va da sansa de a apara, sint dispus sa semneze pe inca cinci sezoane. Daca insa nu voi face fata si antrenorul si eu vom considera ca nu merit sa joc, nu voi fi lipsit de caracter si voi semna de asemenea un angajament cu Farul daca mi se va propune acest lucru", a spus Curca.
Capitan al Farului in urma cu doua sezoane, George Curca a fost scos din prima echipa in turul campionatului 2006-2007 dupa partida disputata impotriva echipei Steaua, scor 0-3, patronul Gheorghe Bosinceanu considerind ca acesta ar fi avut un rol in pierderea acelei partide. Curca a fost de doua ori selectionat in prima reprezentativa a Romaniei.
Categorie articol: 

Comentarii