Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cristian Haisan a fost unul dintre artizanii primei surprize din Liga I

Prima mare surpriza a campionatului Ligii I s-a consumat simbata trecuta in Stefan cel Mare. Pentru a treia oara consecutiv FC Vaslui a reusit sa plece neinvinsa din Bucuresti. In aceasta perioada moldovenii au realizat doua victorii si o remiza, iar printre artizanii ultimului succes s-au numarat si doi braileni, care au facut junioratul la Dacia Unirea, dar care, pentru a se realiza pe plan profesional au fost nevoiti sa caute alte grupari, Cristian Haisan si Laurentiu Ivan. Portarul Haisan a facut cel mai bun meci al sau din ultimii ani incercind pe undeva sa-i arate antrenorului dinamovist ca are valoare si ca merita sa fie titularizat inca de pe vremea cind Rednic antrena la Vaslui. Evolutia jucatorului brailean a fost apreciata si de fostul mare portar italian, Walter Zenga, care l-a caracterizat ca fiind unul dintre portarii buni ai campionatului romanesc.
Contactat telefonic ieri la prinz, Haisan, care a fost recompensat cu trei stele pentru prestatia din Stefan cel Mare, a declarat: " Doream foarte mult sa obtinem aceasta victorie. Eu nu am fost titular acum doi ani cind Vasluiul a invins cu 2-1, si ma bucur ca am reusit din nou sa luam trei puncte de pe terenul campioanei en-titre. A fost un meci foarte greu, dar el este de domeniul trecutului de acum. Trebuie sa ne concentram asupra urmatoarei partide, cea de la Mioveni, care va fi de asemenea foarte grea".
Cel de al doilea jucator brailean care a pus umarul la succesul Vasluiului in Groapa a fost Laurentiu Ivan, care desi a intrat in joc abia in minutul 66 a primit doua stele pentru evolutia sa din partea specialistilor.
Un alt brailean, care nu mai are nevoie de nici un fel de recomandare, Banel "Jardel" Nicolita a fost titular in partida cistigata de Steaua la Constanta. De altfel, Nicolita a fost cel care a executat cornerele in urma carora Dica a marcat golurile victoriilor obtinute de Steaua in acest inceput de campionat.
Categorie articol: 

Comentarii