Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cristian Filip, la a şasea şedinţă de chimioterapie

Adolescentul brăilean Cristian Filip a început cea de-a şasea cură cu citostatice din totalul de optsprezece pe care trebuie să le urmeze până la finalul anului. Acest lucru a fost posibil graţie oamenilor cu suflet mare, care au continuat să doneze bani pentru băiat, atât la redacţia cotidianului "Obiectiv - Vocea Brăilei", cât şi prin SMS, la numărul pus la dispoziţie de Asociaţia "Salvează o inimă", care s-a implicat în campania umanitară.
Această şedinţă de chimioterapie în desfăşurare durează cinci zile. Deşi nu este nici măcar la jumătatea drumului, Cristi e fericit că lumea îl ajută să se apropie cu paşi mărunţi de o viaţă normală. "Fiecare minut din cele cinci zile de tratament sunt cu simptome pe care nu le pot descrie, pentru că nu toţi le-aţi putea înţelege...dar stările mele le pot trece doar dacă ştiu că am banii necesari pentru tratament. Nici nu puteţi să vă imaginaţi cât îmi doresc să trec la o viaţă normală, să trec mai repede peste aceste dificultăţi, peste acest tratament", sunt cuvintele adolescentului scrise pe o pagină de Facebook special creată pentru el de Asociaţia "Salvează o inimă".

6.907 SMS-uri salvatoare pentru Cristi

Asociaţia "Salvează o inimă", care a ales să se implice în campania de strângere de fonduri pentru Cristian Filip, a pus la dispoziţie un număr la care cei care doreau să ajute puteau face donaţii doar trimiţând un SMS, care costa 2 euro, cu textul "Cristian". Numărul de mesaje a fost valabil din luna decembrie până la începutul lunii februarie, interval de timp în care s-au trimis 6.907 SMS-uri, asta însemnând donaţii de 13.814 euro. Asociaţia continuă campania pentru Cristi şi lasă la dispoziţia oamenilor platfoma de donaţii prin card, până la finalul lunii în curs.
Detalii despre cum puteţi face donaţii găsiţi AICI: https://salveazaoinima.ro/campaigns/cristian-filip/

 
Categorie articol: 

Comentarii