Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cristi si Simona Haisan si-au pus pirostriile

Duminica trecuta, goal-keeperul vasluian Cristi Haisan (foto) s-a
casatorit si religios, el fiind legat pina atunci de sotia sa, Simona, doar la starea civila. Cum nu gasise inca nasi, portarul care a deprins tainele sportului rege la Dacia Unirea, pentru care insa nu a evoluat deoarece pe plan local fotbalistii braileni nu prea au fost agreati de fostii conducatori, Cristi i-a facut o propunere in acest sens colegului sau de la FC Vaslui, Marius Croitoru si acesta a acceptat pe loc. Astfel, Ramona si Marius Croitoru au deveni parintii spirituali ai sotilor Haisan.
"Era timpul sa fac acest pas si in fata lui Dumnezeu. Le-am propus Ramonei si lui Marius sa ne fie nasi si ei au acceptat imediat", a precizat portarul Vasluiului.
Cununia religioasa a avut loc duminica trecuta la ora 14.00 la biserica Adormirea Maicii Domnului din Vaslui si a fost oficiata de preotul protopop Vasile Pircalabu. Dupa acest eveniment unic in viata fotbalistului a urmat o mica petrecere la Crama Veche, la care au participat un numar restrins de persoane, prietenii cei mai apropiati si parintii lui Cristi si a-i Simonei.
Petrecerea a durat pina aproape de ziua si pentru jumatate de ora printre invitati s-au numarat Adrian Porumboiu, presedintele si principalul investitor al gruparii vasluiene precum si fostul arbitru international Ion Danciu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii