Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Crin Antonescu s-a gândit să spună adio politicii

Oricum, vorbind la un post de televiziune, el a spus că nu doreşte să-şi mai asume o poziţie politică de conducere pe viitor în PNL. Întrebat, în acest context, dacă va mai candida la un nou mandat de senator, el a afirmat că este „foarte puţin probabil... mai spre sigur, nu". Adică se retrage din politică, a insistat comentatorul tv. "Sigur (...) la finalul acestui mandat foarte probabil, da", a subliniat senatorul PNL.

„Viaţa oamenilor nu e la fel de lungă ca istoria sau politica"

De asemenea, el a fost întrebat ce anume vrea să facă dacă se retrage din viaţa politică. "Eu nu am spus niciodată <<staţi puţin că am obosit, că m-am săturat, staţi puţin că mi s-a umplut paharul, staţi puţin că mă dau un pic la o parte să-i mai las şi pe alţii să văd ce fac, că mă odihnesc un pic şi mai vedem după aceea>>. Eu cred că lucrurile au un ciclu. Aceste decizii ale mele sigur că vin din constatări, din experienţe, la capătul a două decenii de activitate politică. Dar sunt până la urmă decizii luate la nivel personal, până la urmă viaţa oamenilor nu e la fel de lungă ca istoria sau politica. Sunt foarte multe opţiuni în viaţă, foarte multe lucruri care ne tentează, foarte multe lucruri pe care le putem face sau putem încerca să le facem (...) Mi-ar plăcea foarte mult şi e o nostalgie pe care am avut-o în toţi aceşti ani, să revin la o catedră, mi-ar plăcea să scriu, s-au adunat foarte multe cărţi necitite şi poate că măcar una nescrisă...", a mai declarat Antonescu.
Totodată, el s-a arătat dezamăgit de faptul că o serie de persoane pe care le-a susţinut au încălcat singurul lucru pe care l-a cerut de la politicienii de care s-a înconjurat, anume acela de a nu fura.

 
Categorie articol: 

Comentarii