Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Criminalul din Brăiliţa rămâne în arest

ieri, judecătorii Tribunalului Brăila au prelungit măsura arestului preventiv faţă de inculpatul Militaru Costel, pe o durată de 30 de zile • el va sta în spatele gratiilor până la sfârşitul lunii februarie

 

Inculpatul Militaru Costel, cel care i-a luat viaţa unui bărbat în cartier Brăiliţa, a mai primit o lună de arest. Ieri, judecătorii Tribunalului Brăila au prelungit măsura preventivă faţă de acesta. “Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila de prelungire a măsurii arestării preventive a inculpatului Militaru Costel. Dispune prelungirea arestării preventive a inculpatului cercetat pentru infracţiunea de omor prevăzută de art. 188 alin. (1) Cod penal pe o durată de 30 zile, începând cu data de 25.01.2019 până la data de 23.02.2019, inclusiv. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la pronunţare”, este decizia instanţei.

Oribila crimă din Brăiliţa a fost comisă în seara de 25 noiembrie 2018. După o ceartă în stradă, izbucnită duminică, un bărbat de 41 de ani - Mihai Stănică, zis “Budală”, a fost înjunghiat cu un cuţit, direct în inimă, şi nu a mai scăpat cu viaţă. Incidentul sângeros s-a produs chiar în poarta unui localnic din cartierul Brăiliţa, la intersecţia străzilor Dumbrava Roşie cu Valea Călugărească.  Atacatorul a dat o singură lovitură cu cuţitul, aceasta fiind fatală pentru victimă.

A fost chemată o ambulanţă, însă medicii nu au mai putut decât să constate decesul, trupul neînsufleţit fiind transportat la Morgă. Poliţiştii de la Serviciul Investigaţii Criminale au început imediat cercetările şi, în scurt timp, l-au reţinut pe suspectul de crimă. Era vorba despre Militaru Costel, de 37 de ani, care a ajuns la arest.
Categorie articol: 

Comentarii