Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Criminal brăilean, dat în urmărire naţională

Brăileanul care sâmbătă seară şi-a înjunghiat amanta şi pe soţul acesteia este în continuare dat în urmărire naţională. Adrian Sava, în vârstă de 37 de ani, i-a atacat sâmbătă seară pe fosta sa amantă şi pe soţul acesteia, pe o stradă din Sighetu Marmaţiei. Atacul brăileanului a fost atât de sălbatic, încât bărbatul a decedat imediat, iar femeia a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgenţă din Baia Mare. În acest moment, situaţia ei a fost stabilizată şi viaţa nu îi mai este în pericol. Familia atacată are doi copii - unul în vârstă de 13 şi altul în vârstă de şase ani.
Aşa cum au stabilit poliţiştii din cadrul IPJ Maramureş, idila dintre brăilean şi femeia din Sighet a început în urmă cu un an, cei doi cunoscându-se prin intermediul unui site de socializare. După scurt timp, femeia, în vârstă de 36 de ani, şi-a părăsit soţul şi copiii şi s-a mutat la Brăila împreună cu Adrian Sava. După 9 luni, povestea de dragoste dintre cei doi s-a terminat, femeia alegând să se întoarcă la soţ şi familie. Brăileanul a făcut o criză de gelozie şi, nesuportând gândul că a fost părăsit de iubită, s-a instalat, la rândul său, în Sighet, şi a început să o urmărească pe femeie. Atât ea cât şi soţul acesteia au sesizat faptul că Sava nu îi scapă din ochi şi au anunţat autorităţile, însă nimeni nu se aştepta ca amantul să facă gestul care a urmat. Astfel, sâmbătă seară, în timp ce fosta iubită şi soţul acesteia se plimbau, brăileanul le-a ieşit în faţă şi a pornit o ceartă cu bărbatul. Fără să stea prea mult pe gânduri, a scos un cuţit cu care l-a înjunghiat mortal pe "rivalul" în vârstă de 41 de ani, apoi a tăbărât pe femeie. Acesteia i-a aplicat nu mai puţin de 6 lovituri în zona toracelui. Imediat după atac, Sava s-a făcut nevăzut.
"Poliţiştii, sub supravegherea unui procuror criminalist, continuă cercetările. Până la această oră suspectul nu a fost găsit", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş. Precizăm că, la rândul lor, poliţiştii din Brăila l-au căutat pe Sava, însă nu a fost de găsit.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii