Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Crima oribila in Lacu Dulce

Crima oribila, in municipiul Braila. Un barbat de 76 de ani din Braila, a murit ca un ciine dupa ce a fost injunghiat de mai multe ori in piept, in propria locuinta din cartierul Lacu Dulce. Cadavrul a fost descoperit abia dua citeva zile, deoarece batrinul locuia singur de citiva ani si era foarte bolnav. El suferise un atac cerebral si statea mai mult in pat, inchis in casa, iar la doua-trei zile, il vizita una dintre cele trei fiice, care ii aducea de mincare si ii mai rezolva treburile casnice. Marti dupa-amiaza, femeia, care venise ca de obicei, cu hrana pentru tatal sau, a observat cu surprindere ca poarta este deschisa, ceea ce nu se mai intimplase niciodata pina acum. Nelinistita, a intrat in casa, a vazut ca
lucrurile sint ravasite, l-a vazut pe batrin trintit intr-o pozitie nefireasca pe pat, a simtit ca ceva nu este in regula si nu a mai indraznit sa intre, ci a dat fuga la o vecina, de unde a anuntat politia. "Fata lui a venit la mine si mi-a zis ca este culcat si i s-a parut mort. Nu a vazut daca era lovit sau nu, ca nu s-a apropiat, i-a fost frica, a plecat, a venit in fuga la mine si am sunat la politie", ne-a spus vecina respectiva.
Cind oamenii legii au ajuns la fata locului, au descoperit ca batrinul era plin de singe, fusese injunghiat de mai multe ori in zona toracica si mirosea ingrozitor, semn ca murise de mai multe zile. Politistii au luat amprente de la toate rudele, dat fiind ca este foarte posibil ca faptasul sa fie un cunoscut al victimei.
Vecinii sint inspaimintati de aceasta crima, mai ales ca in ultima vreme, in zona au avut loc mai multe furturi. In plus, ei spun ca batrinul era de-a dreptul inofensiv si abia se putea misca.
"Cica l-ar fi omorit, asa spune lumea. Cine sa faca asa ceva, ca era un batrin singur, linistit, statea mai mult in casa, la pat, ca a avut un atac. Cu trei fete, e posibil asa ceva?Sa moara ca un ciine, si sa-l gaseasca dupa mai multe zile?".
Anchetatorii au aflat ca batrinul trebuia sa ia pensia, zilele acestea, deci este foarte posibil ca mobilul crimei sa fi fost jaful, dovada ca lucrurile in casa erau evident rascolite. "Femeia l-a gasit pe tatal sau, Marin Radu, in virsta de 76 de ani, decedat in locuinta. Din primele cercetari, cadavrul prezinta urme de violenta, a fost transportat la morga Spitalului Judetean in vederea efectuarii necropsiei", ne-a declarat comisar Marcel Dragan, sef Serviciu Investigatii Criminale, din cadrul IPJ Braila.
Medicul legist a stabilit ca batrinul fusese injunghiat cu cinci lovituri, dintre care doua au fost fatale, decesul survenind in cursul zilei de duminica.
Politistii continua cercetarile, in vederea identificarii faptasului si depistarii armei crimei.
Categorie articol: 

Comentarii